Emotioneel evenwicht

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 12:11

Emotionele genezing

Je emotionele zijn heeft een enorm effect op hoe je je voelt en wat je perspectief op een bepaald moment is. Als je je niet goed voelt, worden je zelfvertrouwen en zelfrespect aangetast, en ook je geloof in jezelf. Het is fijn om emoties, zeker als zij opspelen zo snel mogelijk naar de gong of de Solfeggio-klokken te brengen. 

Laat het onbeperkt stromen

Laat je wegzinken in de klanken, terwijl je ademt en in je lichaam voelt. Als je begint te huilen, laat je gevoelens dan onbeperkt stromen. Duw nooit je gevoelens van je af als je begint te huilen, omdat je de verschuiving hierdoor tegenwerkt. Door gevoelens in te ademen, kunnen ze naar boven komen. 

Acceptatie, mededogen en vergeving

Als je voelt dat je een hoogtepunt bereikt hebt met de intensiteit en misschien een paar tranen hebt gelaten, is dit het juiste moment om het proces van zelfvergeving te beginnen. De energie van acceptatie, mededogen en vergeving zijn allemaal attributen van het Authentieke Zelf en zijn de frequenties die lagere trillingstoestanden verschuiven. Met oefening kun je leren om naar believen te resoneren met deze zachtere energieën, en zacht voor jezelf te zijn.

Hoe dan?

Wij beginnen de sessies met een online intake. Hierin bespreken wij jouw klachten en maken wij samen een plan van aanpak voor jouw eigen helingsreis. In een periode van ongeveer 4 tot 6 weken ga jij jezelf helen met 3 klank- Reiki sessies naar keuze. Je kiest die instrumenten (gong of Solfeggio-klokken of beiden) voor de sessies. In een affirmatie workshop gaan wij negatieve gedachten en triggers omzetten naar positieve affirmaties. Wij creeëren onze eigen wereld, en het is tijd om dat actief te gaan doen. Affirmaties helpen daarbij. In de Kundaliniyoga workshop Zelfliefde gaan wij aan de slag met liefde voor zelf. Altijd een moeilijk onderwerp en daarom essentieel. Tenslotte maken wij voor jou een eigen MP3 met een persoonlijke geleide meditatie, die jij dagelijks kan gebruiken. Wij sluiten af met een evaluatie, om zo terug te kijken naar jouw eigen unieke reis en om te kijken waar je wellicht nog wat extra aandacht aan wil besteden.

Heel jezelf!

Als je met toewijding aan het werk gaat met regelmatige klank-sessies, vooral wanneer jij emotioneel bent, zullen er grote verschuivingen plaatsvinden op elk gebied van je leven. Naarmate je beperkende omstandigheden fysiek, emotioneel en psychologisch verschuiven, zul je je lichter voelen in je energie en meer zelfvertrouwen cultiveren om de dingen na te streven die voor jou het belangrijkst zijn. Kijk eens naar de gebieden van je leven die niet goed werken, en begin jouw helingsreis daar.