Pijn verlichting en genezing

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 15:01

DE GONG

Transformatie op alle niveaus

De gong werkt op alle niveaus om te genezen en te transformeren. Van puur fysiek tot emotioneel en spiritueel, het geluid van de gong kan een positieve verandering bij de luisteraar bevorderen.

Helende aanraking

De gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar, die het fysieke lichaam stimuleert door het huidoppervlak te beïnvloeden. De sonische aanraking van de gong kan een helende aanraking zijn, omdat het geluid de dermatomen van het lichaam stimuleert.

Dermatomen

Dermatomen zijn huidoppervlakken die zich vanaf de ruggengraat door het hele lichaam uitstrekken. Deze huidgebieden zijn via een netwerk van zenuwen verbonden met verschillende organen in het lichaam en met overeenkomstige segmenten van het ruggenmerg. Deze huidgebieden kunnen worden gestimuleerd door geluidsgolven, net als een massage, en hebben effecten op overeenkomstige organen en andere delen van het lichaam.

Sonische massage

De gong is een effectieve producent van geluidsgolven die de dermatomen stimuleren wanneer ze redelijk dicht bij de luisteraar worden gespeeld. Vooral wanneer de gong een diameter van 32 inch of groter heeft en binnen 1,8 meter van de luisteraar wordt gespeeld, kan een laagfrequente geluidsgolf het lichaam volledig omhullen in een "sonische massage".

Bloedsomloop

Op een puur fysiek niveau stimuleert het geluid van een levende gong de bloedsomloop, terwijl het brede frequentiebereik de zenuwuiteinden stimuleert en nuttig kan zijn bij het herstellen van verwondingen waarbij zenuwbeschadiging is opgetreden.

Emotionele en stress gerelateerde klachten

Aangezien lichamelijke klachten en ziekte vaak ook een emotionele en stress-gerelateerde component hebben, beïnvloedt de gong de fysieke gezondheid door ook in deze gebieden te werken. Lees meer over emotionele evenwicht in dit artikel.

Bloed: De gemeten effecten van een bad

Op YouTube zijn diverse filmpjes te vinden van live-bloedanalyses voor en na een live-gongbad. Je ziet in die filmpjes het fenomenale resultaat van de gong. 

  • Het bloedgebied opent zich en verbetert de stroom van zuurstof en voedingsstoffen.
  • Rode bloedcellen zijn minder verstopt, het energiepotentieel van de cel is toegenomen.
  • Immuunsysteem ongelooflijk gestimuleerd.
  • Witte bloedcellen veel actiever, groter en helderder.
  • De ontstekingsindicator in het bloed was afgenomen.

SOLFEGGIO

Helende muziek en solfègefrequenties

Het menselijk oor kan een breed scala aan frequenties horen, van het lage gerommel van de donder tot het hoge gefluit van een zangvogel. Elk geluid produceert een unieke trilling die door de lucht reist en door onze trommelvliezen ontvangen wordt. Onze hersenen decoderen deze trillingen vervolgens in de geluiden die wij herkennen. Specifieke frequenties hebben de reputatie genezing en welzijn te bevorderen. Deze specifieke frequenties worden Solfeggio-frequenties genoemd.

174 Hz

Bekend als de genezingsfrequentie, blijkt 174 Hz het grootste potentiële effect op het fysieke lichaam te hebben in vergelijking met de andere frequenties. Deze lage frequentie kan pijn en stress verlichten, de concentratie verbeteren en de organen in het lichaam een gevoel van veiligheid geven. De frequentie kan ook de spieren ontspannen en de spanning in het lichaam verminderen, waardoor het vooral gunstig is voor mensen die migraine of pijn in de onderrug, voeten en benen.

285 Hz

Deze frequentie heeft het potentieel om weefsel te genezen en te herstellen. Het kan het immuunsysteem ondersteunen, jouw energie in balans brengen en gevoelens van zekerheid en veiligheid vergroten. De frequentie richt zich op jouw energieveld. Het helpt bij de snelle genezing van brandwonden, breuken, verstuikingen, snijwonden en andere verwondingen. Het is het meest nuttig voor het aanpakken van gaten en andere problemen in de aura of energetisch veld. Het beïnvloedt de energievelden die berichten verzenden om beschadigde organen/weefsel te herstructureren.

Het laat het lichaam verjongd en energiek achter en verbetert ook het immuunsysteem.

396Hz

Naast het bevorderen van emotionele en mentale genezing, wordt aangenomen dat 396 Hz ook fysieke genezing en pijnverlichting bevordert. De frequentie heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en helpt ontstekingen en spierspanning verminderen. Het bevordert celgroei en regeneratie, wat leidt tot snellere genezing.

Bovendien is bekend dat de frequentie van 396 Hz effectief is bij het verminderen van de symptomen van chronische pijn, zoals hoofdpijn, migraine en artritis. 

741 Hz

741 Hz staat bekend als een "ontgiftende frequentie" en kan worden gebruikt om mensen met chronische pijn te helpen.

Deze frequentie wordt gebruikt voor het oplossen van problemen en het ontwaken van de intuïtie.

Het reinigt de cellen van verschillende soorten elektromagnetische straling. Deze toon zal leiden naar een puur, stabiel en spiritueel leven. Deze solfègefrequentie helpt bij het leiden van een gezonder en eenvoudiger leven.

Hoe dan

Wij beginnen de sessies met een online intake. Hierin bespreken wij jouw klachten en maken wij samen een plan van aanpak voor jouw eigen helingsreis. In een periode van ongeveer 4 tot 6 weken ga jij jezelf helen met 3 klank sessies naar keuze. Je kiest die instrumenten (gong of Solfeggio-klokken of beiden) voor de sessies. Wij sluiten af met een evaluatie, om zo terug te kijken naar jouw eigen unieke reis en om te kijken waar je wellicht nog wat extra aandacht aan wil besteden.

Scharuwwerk Duur Prijs
Online intake 30 minuten  €    25,00
3 klankhelingssessies met Scalar Waves 3 x 60 minuten  € 300,00
Online Eindevaluatie 30 minuten  gratis 
Totaalprijs  € 325,00

Heel jezelf!

Als je met toewijding aan het werk gaat met regelmatige klank-sessies, vooral wanneer jij pijn hebt of genezing nodig hebt, zullen er grote verschuivingen plaatsvinden op elk gebied van je leven. Naarmate je beperkende omstandigheden fysiek, emotioneel en psychologisch verschuiven, zul je je lichter voelen in je energie en meer zelfvertrouwen cultiveren om de dingen na te streven die voor jou het belangrijkst zijn. Kijk eens naar de gebieden van je leven die niet goed werken, en begin jouw helingsreis daar.