Reiki op Afstand

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 14:41

We zijn één geheel

Bij Reiki op Afstand, wordt je behandeld zonder dat jij fysiek bij de behandelaar aanwezig bent. Reiki (universele levensenergie) leert ons dat we meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam en dat Reiki ons omringt als een energielichaam. Reiki-energie verbindt op ons spirituele en energetische niveau. Reiki-sessies op afstand werken omdat energie niet wordt beperkt door afstand. Afstand is slechts een fysieke beperking, dus sessies kunnen worden gedaan zonder dat cliënten fysiek aanwezig zijn. We zijn allemaal verbonden, omdat we allemaal energiematerie zijn en deel uitmaken van een groter geheel.

Als je Reiki op afstand ontvangt, dan is het  niet nodig om iets speciaals te doen, maar het is het beste om te gaan liggen en indien mogelijk stil te zijn. De ontvanger en genezer kunnen van tevoren een tijdstip afspreken en de persoon die ontvangt hoeft alleen maar te zitten of te liggen gedurende de opgegeven tijd (meestal een half uur of zo).

Het is niet anders

De effecten van healing op afstand zijn vrijwel hetzelfde als die van een behandeling waarbij je fysiek aanwezig bent. Een ervaren Reiki-genezer (niveau II of hoger) kan helende energie naar een persoon overal ter wereld sturen, ongeacht hoe ver hij van de genezer verwijderd is. De energietransmissies in een sessie op afstand zijn net zo sterk alsof ze persoonlijk rechtstreeks met de handen werden afgeleverd.

Ideaal als je ver weg woont

Genezingen op afstand zijn ideaal voor degenen die niet op een redelijke afstand van een beoefenaar wonen, mensen die niet de middelen hebben om van en naar een genezerskantoor te reizen, of als je het niet prettig vindt dat iemand je aanraakt, een afstand genezer kan hetzelfde voordeel bieden zonder de noodzaak om fysiek aan te raken. 

Voor wie?

Reiki (op afstand) sessies, kunnen baat hebben voor iedereen, je hoeft niet per se ziek te zijn om baat te hebben bij een sessie. Sessies kunnen helpen de energiekanalen open te houden, waardoor de kans op ziekte door geblokkeerde chakra's afneemt. Tevens kan een sessie helpen om emoties die vastzitten weer los te maken, zodat ze verwerkt kunnen worden en ze zijn ook uiterst effectief voor als je vast zit en even niet weet hoe je dit zelf kunt oplossen. Reiki blaast als het ware weer wind in je spirituele zeilen, waardoor het varen weer gemakkelijker gaat. 

Betaalbaar en veilig

Sessies zijn betaalbaar en houden jouw privacy intact. Je kan ook genezing op afstand bestellen voor uw dierbaren. Zorg er dan wel voor dat de mensen zich ervan bewust zijn en toestemming hebben gegeven voor de behandeling.