Aan het werk! | Charlie Freak

Gepubliceerd op 29 april 2023 om 18:24

Laat God het denkwerk doen

Wanneer je alkalisch eet en bewust gaat ademen dan stopt het ego met nadenken. Als we voor onszelf denken dan gaat alles verkeerd, dan veroorzaken we onze eigen problemen. We gaan twijfelen, we gaan oordelen over onszelf om ons vervolgens zorgen te maken of anderen te veroordelen. Ga echt aan het werk. ‘Take a load off Annie’ (The Band – The Weight, bestudeer de tekst.), verlicht de last. Laat God voor je denken.

De zeven deugden

De beste manier waarop je gemakkelijk kunt mediteren, is door rechtschapen te leven. Dus zoek uit wat de zeven deugden zijn en kijk wat de zeven zonden zijn. Het zijn elkaars exacte tegenovergestelden. Wanneer jij je leven gaat leiden in dienst van anderen, en echt gaat geven aan anderen, dan gaat de moeder naar boven komen. Zo breng je het apenbrein in evenwicht.

De moeder herstelt het evenwicht

Wij zijn ‘gevallen’. Dat kan ook niet anders want wij zijn elekticiteit. Maar de moeder die omhoog stijgt, herstelt het evenwicht. Zo doe je het - niet anders. Dus wanneer je rechtvaardig wordt en rekening houdt met anderen, wanneer je begint om te bestaan, om de schepping van anderen te dienen, en je hebt alles geschonken; dan vind je God, doordat je endocriene systeem (weer) stroomt.

Een rivier

Je zal het geweldig vinden! Je bent een rivier van perfectie en je kunt wonderen verrichten. Je kan alles doen wat je wil. Maar let wel, leef dan in goedheid. Natuurlijk, je kunt anderen de rug toekeren, liegen en bedriegen. Ben je er dan wel van bewust dat die gevoelens, die z(e)urende gevoelens, je niet los zullen laten. Ze gaan je opvreten, want ze laten je niet met rust. Of je vindt niet de rust in je lichaam om je geest tot rust te brengen.

Nag Hammadi

De ware meesters van de meditatie waren de rooms-katholieke monniken. Het bracht hen letterlijk in vervoering. Ze waren zo gevuld met lucht dat ze zwevend van de grond kwamen. En wat deden ze vervolgens? Ze onderwezen dit! In de Nag Hammadi geschriften kun je dit terug vinden.

Vaticaan

Wij zijn erachter gekomen dat dit een van de boeken is geweest die gevonden is en gered is uit de bibliotheek van het Vaticaan. Let wel, de volledige schriften. Niet de kleine stukjes en beetjes die ik met velen van jullie heb gedeeld en dat je ook kunt kopen. Nee, de volledige leer van deze monniken. Ze noemden zichzelf de Monastieke Orde - de kloosterorde. Het is de orde van één - en dat is de Vader.

Magnetische cirkel

Als je nu gaat mediteren, maak dan op de muur of op een stuk papier een ronde cirkel. Een perfecte ronde cirkel. En in die cirkel zet je een een punt. Dat is wat een magnetische cirkel wordt genoemd. Dit gebruik je om te focussen en in meditatie te komen.

Ademhaling

Je begint met de Boeddha-ademhaling. Je ontspant je. Je bent compleet ontspannen. Niets doet er toe - geen zorgen in de wereld. Je bent. Je ademt God in. Diepe Boeddha adem, ver naar beneden in je maag, zodat het middenrif zijn werk kan doen. Daarna duw je de lucht er echt uit. Dit werkt ontspannend.

Het circuit

Vervolgens ga je gemakkelijk zitten. Je begint het circuit bij de benen. Daarom zit je met je benen gekruist (kleermakerszit). Sluit nu het circuit met je handen (vingertoppen tegen elkaar). Als je mediteert maak je dus een gesloten circuit. Want we zijn elektrische wezens.

De elementen

Nu is de duim de aarding met de aarde. Je wijsvinger is de waterdoop. Je middelvinger is lucht, is dus opstijgen in de lucht - meditatie. De ringvinger is vuur en de pink is de ether. Wat ik dus constant doe, is mijn duim tegen mijn middelvinger. Het eeuwige symbool voor degenen die mediteren is de duim tegen de middelvinger. Omdat het oprijzen is, alchemisch in de lucht waar dingen beginnen, daar waar het langzaamaan warm wordt en je verbinding maakt met de waarheid en alle leugens verbrandt, zodat je de vuurdoop kunt hebben.

Alles samen

Je kunt ook met de duim verbinding maken met alle vingertoppen, dus met alle elementen. Zo is het circuit gesloten met de vijf elementen. Het komt er dus op neer dat je het circuit dient te sluiten.

Een rechte rug

Vervolgens ga je rechtop zitten. Je trekt je kin een beetje in, zodat er een mooie onderkin ontstaat, dit maakt de ruggengraat recht, zodat alles kan stromen. Je hebt de perfecte doorstroming. Dus je trekt je kin in. Je sluit het circuit met je handen. Je sluit de ogen en dan gebruik je cirkel van het magnetisme.

De cirkel

Staar naar de magnetische cirkel en houd je ogen open. Als je eenmaal lang genoeg staart (soms duurt het enkele minuten, soms korter dan weer wat langer) ga je gewoon door met ademen. Je zal zien dat de buitenste cirkel langzaam verdwijnt, zodat alles wat je ziet alleen die stip is, dat ene oog.

Negen

De ‘i’ in het alfabet is de negende letter. Negen is God. Het alziend oog is God. Je staart God dus in de ogen en al het andere valt weg. De buitenste cirkel die natuurlijk symbool staat voor de buitenwereld die wegvalt. Er is geen plek voor de buitenwereld in de verbinding met God. Daarom verdwijnt het.

En weg ben je...

Wat er uiteindelijk gebeurt, is dat de cirkel in het midden verandert in twee cirkels, en dan gaat het weer terug naar één. Maar dan ben je weg, dan ben je al lang weg. Dan ben je al zo diep binnen en op dat punt sluit je de ogen.

Focus

Dan zie je binnen in jezelf de meest geavanceerde HD-TV die je ooit hebt gezien. Jouw leven. Accepteer alles wat er naar je toe komt. Zie het, en focus op wat je ziet. Als je dat niet (meteen) kunt, is dat ook oké. Je hoeft niet alles tegelijk te zien.

Het herhaalt zich

Alles wat belangrijk is zal zich herhalen. Zodat je de symboliek ziet. Laat alle lichten, symbolen en vormen, alle afbeeldingen binnen.

Tunnel

Ik zie zelf vaak een driedimensionale buis of tunnel die gebogen is, en dat ben ik. Dan ga ik er doorheen. Omdat ik veel werk heb gedaan met paars violet licht, ga ik er doorheen als paars violet licht in uiterst hoge snelheden. Wanneer ik meander en uit de buis kom, dan kom ik in een enorme duisternis en begin daarna te zien.

De kwaliteit is verbluffend

Ik begin vormen te zien en de laatste tijd zijn dat echt fotografische beelden. Echte beelden die ik nodig heb om te zien. Vaak zijn het pijnbomen en het ongelooflijke is de snelheid, de kwaliteit van de afbeeldingen is werkelijk verbluffend. Zo gedetailleerd, de kleur, de precisie;, het is beter dan mijn gezichtsvermogen. Het is zo wonderbaarlijk.

Niet echt specifieke vormen

Gewoonlijk zie ik slechts willekeurige of gewone vormen, niet echt specifieke vormen. Maar nu wordt het steeds meer actueel, gekleurde afbeeldingen in detail, en dat is werkelijk sensationeel. Dat is wat meditatie werkelijk is en God brengt je waar je maar wilt.

Geen moeten

Heb nu niet het gevoel dat je iets moet downloaden, of de dat de wereld naar je toe moet komen tijdens de meditatie. Dat gebeurt mij maar zeer zelden. Ik concentreer mij, want ik wil niets missen van de berichten die met mij worden gedeeld. Dit wordt door zoveel anderen gedeeld.

Wauw

Vaak verwerk ik dat (meditatief) tijdens het scheppen van de poep van onze 24 honden. Zo komt het dat ik tijdens het poepscheppen wel eens het huis hoofdschuddend binnen ren, en dat is het gewoon, wauw!

Het komt je toe

De meditaties gaan zichzelf terug betalen, dat doen ze altijd. Het zal naar je toekomen, dat doen ze altijd. Je zult het weten. Je weet dat het God is. Je zal weten dat het de waarheid is, omdat het ‘t antwoord is op alles waar je over hebt nagedacht of meer over had willen weten.

Kruisiging

De sleutel: neem me niet levend. We moeten de bloed-brein barrière doorkruisen en de lichamelijkheid van de fysieke tempel verlaten. We moeten de oversteek maken, we steken denkbeeldig (we have to cross – over the fiction – cross = crucifixion) over de rivier naar het hogere rijk, de hemel.

De hemel zit in ons hoofd

Ja, de hemel zit in ons hoofd. Daarom is het ‘neem me niet levend’, het is deze kruisiging, het is het sterven van de ego’s, het doden van de slang.

Het beest

Het beest in de sloppenwijken van de kruisstraat, die waakt over de prinses die gered moet worden. Dat is de moeder. Zij voedt ons op voor de vader. Het is werkelijk waar prachtig, het is zo ongelooflijk. Je vindt het terug in de muziek er zijn zoveel ongelooflijke bands en hoe meer tijd ik heb, hoe meer waarheid ik ontdek ik in deze liedjes.

Je bent niet alleen

We zijn dus niet de enige, nee je bent niet alleen. Er zijn geweldig mooie mensen die zich hadden verbonden met God. Maar ze moesten zich verstoppen, hun berichten allegorisch coderen, zodat ze binnen deze demonische systemen zoals de muziekindustrie de boodschap konden brengen.

Oefen!

Wij houden van jullie.
Tot snel!

Charlie & Colleen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.