Juli 2024

Gepubliceerd op 16 juni 2024 om 11:05

Vakantie - Gesloten - Geef s.v.p. door wanneer je er niet bent?

Donderag 4 juli tot en met zondag 14 juli zijn wij op vakantie. Bewust terug naar Eden is dan gesloten. Er zijn geen yogalessen en ook geen gongbaden.  Dit jaar eindigt de zomervakantie op 18 augustus. (althans hier in Noord-Brabant) Indien er voldoende aanmeldingen zijn gaan lessen en de gongbaden tijdens de vakantie door. Het is fijn om van te voren te inventariseren waar er eventueel lessen uitvallen. Je kan mij helpen met doorgeven wanneer je niet aanwezig bent. Zo kan ik andere mensen op tijd informeren en kunnen zij wellicht kiezen voor een les op een andere dag. Bedankt.

Yoga

De inhoud van de woensdaglessen gaan wijzigen. Wij gaan niet meer 6 weken achter elkaar met 1 thema aan de slag. In plaats daarvan krijgen jullie wekelijks een andere themales. Wil je ergens aan werken? Heb jij een thema? Geef het dan aan, ik pas de les aan op jullie wensen. Er wordt in de woensdagles gewerkt met alle elementen uit de Kundalini Yoga.

18 juli 2024 - PUUR Gongbad

Even helemaal tijd voor jezelf. In dit uur hoef je niets te doen. Ga lekker liggen, sluit je ogen en laat je meevoeren op de helende klanken van onze gongs, onze kristallen klankschalen en onze klokken. Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau. Hier vind je meer informatie over het PUUR-Gongbad.

Agenda gongbaden

Wegens het succes van het Solfeggio gongbad hebben wij de agenda een tikkie aangepast. Hier vind je een overzicht van de rest van de agenda voor 2024.