Volle Maan

Naar binnen

De volle maan is een krachtige tijd om naar binnen te kijken, om te helen en te verschuiven. Bewust terug naar Eden biedt een geweldige manier om deze sterke punten te kanaliseren met het Volle Maan gongbad, een geleide meditatie van geluid en trillingen die de geest kan kalmeren en het helende en harmoniserende potentieel van deze volle maan kan benutten.

Hemelse klanken

Neem dit moment van eerbied voor de volle maan om je wezen te baden in de hemelse klanken van de Gongs en om te wortelen in de grondtrilling van de aarde melodie van de gong.

De diepte in

Bepaal wat niet langer nodig is in je leven en geef dat vrij tijdens de gong-meditatie. Dit bad zal je hart verbinden met de transformerende energie van de volle maan. We voelen emoties vaak dieper tijdens de volle maan, dus dit is het perfecte moment om los te laten en te ontspannen. Je wordt geleid door een volle maan meditatie en voor je het weet dwaal je af naar de helende geluiden van de gongs..

Volle maan meditatie 8 december 2022

Heb je de volle maan meditatie van 8 december ervaren en wil je de meditatie nog een keer doen, dat kan! Wij hebben de meditatie opgenomen, zodat jij elk moment in deze winter periode de meditatie kan gebruiken. Of wil je wellicht een indruk van een volle maan meditatie. Dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook ontspan jezelf, enjoy!