Reiki

Wat is Reiki energie

Reiki is de energie die ons hogere zelf verbindt met alles om ons heen.. En Reiki heling is een brug tussen de oude tradities van genezing en het moderne wetenschappelijke model. Het is de intelligente levenskracht die ons verbindt met wat we nodig hebben.

Je word ermee geboren

We zijn allemaal geboren met de kracht om onszelf te genezen. Alle levende wezens zijn doordrenkt met de energie die vele namen kent zoals chi, prana, levenskracht of bronenergie.

Je gebruikt het al

Je realiseert het je misschien niet, maar we gebruiken Reiki-energie instinctief. Toen we kinderen waren en ons bezeerden, werd door de zorgzame aanraking en de symbolische kus van onze moeders helende Reiki-energie naar het gewonde gebied gestuurd.

Op de zere plek

En als wij onszelf bezeren, of pijn hebben dan leggen wij van nature onze handen op de plek van de wond, of de pijnlijke plek en ook zo trekken we Reiki-energie aan.

Het is verloren gegaan

In het verleden hadden onze voorouders een aangeboren wijsheid die ze gebruikten om zichzelf te genezen en vitaliteit te behouden, maar in de loop van de tijd is de focus verschoven naar externe zaken. 

Energetische heling

Reiki is een eenvoudige, volledig natuurlijke en veilige methode voor genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken.

Groei!

Alhoewel Reiki van oudsher als genezingssysteem wordt gebruikt, is het uiterst effectief om bewustzijn, inzicht, wijsheid en persoonlijke groei te helpen vergroten.

Hoe werkt het?

Met behulp van specifieke handposities op of boven de 7 chakra's en andere plaatsen op het lichaam laat ik de Reiki door jou stromen. Jouw lichaam brengt de energie vervolgens daar waar het nodig is. Je geneest jezelf!

Op afstand

Omdat alles energie is, is het niet nodig om fysiek aanwezig te zijn. Ik kan de Reiki energie namelijk naar je toesturen.

Een behandeling op afstand is net zo effectief als een behandeling in mijn studio.

Reiki in de studio in Lith

Ik kan je in mijn studio in Lith behandelen met Reiki. Door middel van mijn handen geef ik Reiki energie aan je door. Wil je liever niet aangeraakt worden? Geen probleem. Ik bespreek dit altijd voor een behandeling.

Dieren

Dieren herkennen en begrijpen intuïtief de kracht van Reiki en weten dat het hen kan genezen.

Reiki is ideaal voor gebruik bij dieren omdat het zachtaardig is en geen stress, ongemak of pijn met zich mee brengt en toch krachtige resultaten oplevert.

De resultaten

Tevredenheid, ontspanning, verminderde gevoelens van pijn, ongemak, stress, angst en spanning evenals een vermindering en in sommige gevallen eliminatie van lichamelijke ziekten en aanhoudende aandoeningen zijn veelvoorkomende observaties van cliënten.

Is het effectief?

Reiki behandelt de hele persoon (of huisdier, gebeurtenis of plek, plant of steen) en creëert vele gunstige effecten, waaronder ontspanning, helderheid, gevoelens van vrede, veiligheid en welzijn. Het is effectief geweest in het helpen van vrijwel elke bekende ziekte en kwaal.

Reiki vs tradionele geneeskunde

Reiki werkt in combinatie met alle andere medische of therapeutische technieken en kan bijwerkingen verlichten en herstel bevorderen.

Reiki wordt nu in veel ziekenhuizen en westerse geneeswijzen gebruikt als een aanvullende beoefening.