Het hart

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 12:02

Laat de liefde stromen

Zoals het hart het bloed door je lichaam laat stromen, zo ook laat het hartchakra liefde door de kanalen van je leven stromen.

Anahata

Anahata, het vierde chakra wordt ook wel het hartchakra genoemd. De energie van het Hartchakra beïnvloedt je ervaring met het hart, mededogen, liefde, aanraking, toewijding,
emoties, acceptatie van jezelf, de mannelijke en vrouwelijke aspecten van jezelf, en vergeving.

Affirmaties

Het is de hoogste tijd om dit mooie chakra te openen. De onderstaand affirmaties kunnen je helpen.

Ik kies vreugde

Bedankt God, mijn hart is genezen, nu ben ik heel en ben ik veilig, wat er ook gebeurd. Ik ben vrij om lief te hebben en bemind te worden. Ik vergeef mijzelf en anderen en laat pijn los. Ik kies nu vreugde, want ik ben het waard.

Zelf-liefde

God ik ben zo dankbaar, want nu ben ik veilig en ik voel al mijn gevoelens. Ik vervul mijn hartsverlangen. Ik ben medeleven. Mijn 4de chakra is genezen en zo ben ik zelf-liefde, tederheid, ik ben echt en mijn emoties zijn veilig.

Mijn kracht en liefde

Lieve God, bedankt voor het openen van mijn hartchakra. Nu ben ik vredig en evenwichtig en ben ik vrij om het verleden los te laten. Ik ben in beweging, ik ga vooruit en ik sta toe. Ik begrijp dat ik veilig ben om weer lief te hebben. Ik ga liefdevolle en ondersteunende relaties aan, en zo ben ik weer veilig om mij te binden. Met mijn kracht en liefde voel ik mij veilig om weer intiem te zijn en echt te zijn en zo vergeef ik mezelf en anderen. Ik ben.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.