Heel jezelf

De aarde verandert en zo ook wij

De aarde verandert om ons heen. Alhoewel de energie op aarde in rap tempo omhoog gaat, worden we ondertussen geconfronteerd met de donkere zaken die hierdoor naar boven komen. En deze materie is niet mis.

Het weerspiegelt ons innerlijk

Wat wij zien om ons heen is niets anders dan een weerkaatsing van ons eigen innerlijk.

Wij hebben zelf veel meegemaakt. We hebben veel toegelaten. En vaak genoeg zijn we met veel zaken geboren die niet van ons zijn, maar die wel een donker aspect van ons weerspiegelen.

Het kan anders

Heb je het gevoel dat je het anders wil doen? Dat je vastgelopen bent in je oude patronen? Bieden de reguliere paden jou geen soelaas? Of weet je inmiddels dat therapie, medicatie en andere vormen van (reguliere) zorg slechts tijdelijk een fix bieden? Heb jij fysieke pijn en zoek je een manier om deze te verlichten?

Wij helpen je graag

Onze gongs en onze Solfeggio klokken zijn instrumenten die bij uitstek geschikt zijn om te helpen:

- met schaduwwerk,

- met pijnverlichting en het bevorderen van heling

- en met het terugvinden van emotioneel balans.

Hieronder vind je onze pakketten en kun je zien hoe wij dat gaan doen.

Gongs

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

Solfeggioklokken

In een tijd waarin stress en angst maar al te vaak voorkomen, biedt de eenvoudige kracht van geluidstherapie een opmerkelijke kans voor herstel en balans. Een vorm van geluidstherapie die jij wellicht nuttig vindt voor de verbetering van jouw wel-zijn, zijn de Solfeggiofrequenties, een reeks specifieke geluidspatronen met buitengewone eigenschappen die verschillende gezondheidsaspecten bevorderen, afhankelijk van de gebruikte frequentie.

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is tevens bij uitstek geschikt om jouw leven te transformeren. Kundalini yoga onthult met haar mantra’s, krachtige kriya’s en transformerende meditaties hoe wij onbewust reageren op stress en negativiteit. De yoga is ontworpen om ons te versterken en te beschermen. Het gebruikt polariteit en chaos om juist transformatie op gang te brengen.

Affirmaties

Affirmaties zijn positieve zinnen die je kunnen helpen om zelfsaboterende en negatieve gedachten te tackelen en te overwinnen. Als je ze vaak herhaalt en erin gelooft, kun je jouw leven op een positieve manier veranderen.

Meditatie

Mediteren is werken. Het is bouwen aan jouw nieuwe zelf. Hiervoor ben je op aarde! Nee, ik heb het niet over business. Het werken in een bedrijf is gecreëerd om je af te leiden. Wij hebben een enorm grote potentie. Wij mensen kunnen zo veel. En ja we doen zo veel. En dat is nu precies het probleem. Een geleide meditatie of visualisatie kan jou helpen om emoties die vaak in het lichaam vastzitten te verwerken.


HEEL JEZELF VOORDEELPAKKETTEN

Behandelingen Van Voor
Gongheling 3 sessies  € 225,00  € 150,00
Solffegio-heling 3 sessies  € 225,00  € 150,00
Gong Reiki 3 sessies  € 300,00  € 200,00
Solfeggio Reiki 3 sessies  € 300,00  € 200,00