Klankheling

Klankheling is een oude welzijnstechniek voor genezing, ontspanning en zelfzorg. In een klenkhelingsessie word je uitgenodigd om in een gezellige en comfortabele omgeving te gaan liggen, jouw ogen te sluiten en je te concentreren op geluiden die worden gemaakt door muziekinstrumenten zoals een klokkenspel, gongs en klankschalen.

Het effect

Geluidstrillingen hebben een krachtig effect op lichaam, geest en ziel. Onderzoek toont aan dat sound healing onze hersengolven kan vertragen en ons lichaam in een zeer ontspannen, droomachtige staat kan brengen. Het kan ook helpen bij bepaalde lichamelijke en geestelijke gezondheidsproblemen. Het kan bijvoorbeeld pijn verzachten, het bloed zuiveren en de geest kalmeren. Tevens kan een helingssessie, helpen om blokkades te doorbreken en zorgen voor spirituele transformatie.

Solfeggioheling

Geluidsfrequenties zijn een belangrijk ingrediënt in de wereld van geluidsheling, ook wel klankheling genoemd. Ze werken volgens het principe dat alles in het universum vibreert, inclusief ons lichaam, en bepaalde frequenties kunnen ons fysieke en emotionele lichaam stimuleren om op één lijn te komen en in harmonie te komen.

Lees meer »

Gongheling

Ons menselijke energiesysteem is zeer vatbaar voor beïnvloeding en verandering. Alhoewel niet alle mensen de behoefte aan genezing en koestering begrijpen om in balans en in vrede te blijven, beheren we toch allemaal elke dag onze energie. Op dezelfde manier waarop we in de eerste plaats kwetsbaar waren om gewond te raken, zijn we volledig in staat om onze wonden te genezen. Maar er is bewust werk nodig om al jouw systemen op elkaar af te stemmen en samen te laten werken.

Lees meer »