Solfeggioheling

Gepubliceerd op 18 mei 2024 om 11:27

Vibratie

Geluidsfrequenties zijn een belangrijk ingrediënt in de wereld van geluidsheling, ook wel klankheling genoemd. Ze werken volgens het principe dat alles in het universum vibreert, inclusief ons lichaam, en bepaalde frequenties kunnen ons fysieke en emotionele lichaam stimuleren om op één lijn te komen en in harmonie te komen.

Gemoedtoestand

Geluiden kunnen een diepgaand effect hebben op ons lichaam en onze geest. Verschillende frequenties kunnen verschillende gemoedstoestanden creëren, en sommige kunnen zelfs helpen het lichaam te genezen.

Helende muziek en solfègefrequenties

Het menselijk oor kan een breed scala aan frequenties horen, van het lage gerommel van de donder tot het hoge gefluit van een zangvogel. Elk geluid produceert een unieke trilling die door de lucht reist en door onze trommelvliezen ontvangen wordt. Onze hersenen decoderen deze trillingen vervolgens in de geluiden die wij herkennen. Specifieke frequenties hebben de reputatie genezing en welzijn te bevorderen. Deze specifieke frequenties worden Solfeggio-frequenties genoemd.

Solfeggio frequenties en chakra's

De chakra's staan bekend als de "zeven draaiende wielen van energie" in het lichaam, die zich uitstrekken van de onderkant van de wervelkolom tot de kruin van het hoofd. De chakra's die zich in het onderste deel van ons lichaam bevinden, vertegenwoordigen onze instinctieve kant, terwijl de hogere chakra's onze mentale kant vertegenwoordigen. De chakra's kunnen verschillende niveaus van activiteit hebben. Solfeggio frequenties kunnen helpen met het deblokkeren van deze energiebanen.

Solfeggioheling

Tijdens een Solfeggio heling gebruiken wij onze unieke Solfeggio klokken om jouw lichaam te helpen zichzelf te genezen. Je kunt jouw zorgen achterlaten bij de deur. Je licht prinsheerlijk op onze behandeltafel en geeft je over aan de Solfeggio geluiden. Wat vervolgens plaats vindt is een heling van top tot teen.

De originele 6 Solfeggio frequenties

Trilling Omschrijving werking
396 Hz Bevrijdt schuld en angst
417 Hz Maakt situaties ongedaan en vereenvoudigt verandering
528 Hz Wonderfrequentie: DNA herstel, transformatie en wonderen
639 Hz Harmoniseert relaties en herstelt het innerlijk evenwicht
741 Hz Stimuleert een gezonder leven en veranderingen in levensstijl
852 Hz Laat jou terugkeren naar de mentale en spirituele orde

3 aanvullende Solfeggio frequenties

Trilling Omschrijving werking
174 Hz  Kalmeert, aardt en werkt pijnstillend
285 Hz  Herschikt en vernieuwt de energievelden
963 Hz  Stimuleert de pijnappelklier, de geest en brengte je naar de godfrequentie