Mijn verhaal - Mukhia Priya Kaur 🦁 Sione

Voor anderen

Mijn naam is Mukhia Priya Kaur en ik woon met mijn man en kinderen aan de mooie Maas. Ik help je graag transformeren met reiki, yoga, meditaties en affirmaties, en vasten omdat dit de gereedschappen zijn die mij hebben geholpen om mijzelf te transformeren.​

Klein meisje

Toen ik nog een klein meisje was ben ik elke zondag naar de kerk geweest. Er werd bij ons thuis ook regelmatig voorgelezen uit de bijbel. Helaas heeft dit mij als jong meisje niet uitgenodigd om een stevige relatie met God te ontwikkelen.

Sione Vallee

Dark night of the soul

Pas na mijn zogenaamde 'dark night of the soul'  - een moment dat mijn leven helemaal op zijn kop heeft gezet - ben ik langzamerhand weer de weg terug gaan vinden naar mijn bestaan, mijn echte oorsprong.

God is wat mij werkelijk drijft

En nu ik weet hoe ik god weer kan vinden ben ik iedere dag bezig om de band te versterken, om te luisteren naar datgeen wat mij werkelijk drijft, mijn kloppende hart.

Het is makkelijker dan je denkt!

Wij zijn hier om de aarde te beleven. En god fluistert ons HET ware levensdoel in. Wij creëren door God. En het is gemakkelijker dan je denkt!

Opleidingen

Kundalini Yoga Niveau 1 R.O.S.S./K.Y.T.T. Certificaat

Kundalini Yoga Niveau 2 R.O.S.S./K.Y.T.T. Certificaat

Kundalini Yoga Niveau 3 R.O.S.S./K.Y.T.T. Certificaat

Kundalini Yoga Alle niveaus R.O.S.S./K.Y.T.T. Diploma

Reiki 1-2-3 (Master) Certificaat behaald/Lisa Powers

Kundalini Reiki 1-2-3 (Master) Certificaat behaald/Berardino Nardella

Angel Reiki Level I, II, and III/ Master/ Teacher/Virtued Academy International

Mijn verhaal - Mukhia Prem Singh 🦁

Spirituele ontwaking

Ik heb sinds mijn 35e een toegewijd spiritueel pad gevolgd. Ik heb meditatie, Reiki en Kundalini Yoga en de Gong gestudeerd. Dat heeft bijgedragen aan mijn spirituele ontwaking en leven als leraar.

Joe Vallee

Verbinding met ziel en god

Mijn leven is gewijd aan het ervaren van hogere energie, het steeds levendiger voelen en het tot stand brengen van een spirituele verbinding met mijn ziel en het goddelijke. Dankzij mijn toegewijde dagelijkse oefeningen ben ik in staat om anderen te helpen hun eigen spirituele verheffing en universele verbinding te ervaren.

Mensen helpen

Ik help mensen om ego en angst voorbij te gaan, zodat zij hun ziele-zelf en het goddelijke in al het leven kunnen ervaren. Zo stel ik hen in staat om hun unieke bijdrage aan de wereld te leveren.

SatNam.

Opleidingen

Kundalini Yoga niveau 1 R.O.S.S./K.Y.T.T. Certificaat

Kundalini Yoga Niveau 2 R.O.S.S./K.Y.T.T. Certificaat

Kundalini Yoga Niveau 3 R.O.S.S./K.Y.T.T. Certificaat

Kundalini Yoga Alle niveaus R.O.S.S./K.Y.T.T. Diploma

Gong Practicioner/Gong Dharma Mehtab Benton

Gong Master Training. “Mathematical principles and Gong Playing” By Don Conreaux 2022