Nieuws

Oktober 2023

Eeuwenlang hebben mensen verwonderd naar de maan gekeken. De maan wordt al lang geassocieerd met magie, mysterie en wonderen. In veel culturen wordt volle maan beschouwd als een tijd van grote kracht en wordt vaak geassocieerd met magie en mystieke energieën. De nieuwe maan is een tijd van duisternis en een nieuw begin, waardoor het de perfecte gelegenheid is om na te denken over waar je bent en waar je naartoe wilt. Door de tijd te nemen om je te verbinden met jezelf en de energie van de aarde, kun je helderheid krijgen en je richten op wat je de komende weken en maanden wilt bereiken.

Lees meer »

September 2023

Wij beginnen de groepsmeditatie met de Antar Naad Meditatie. Deze meditatie is een sleutel tot het openen van de stromende energie van bewustzijn, de stroom van Kundalini. Het nieuwe bewustzijn zal je de autoriteit geven om de juiste keuzes te maken om de lelijkheid van het leven te overwinnen. Je zult vredig en veilig zijn. De meditatie geeft je meesterschap over het weven van woorden, met andere woorden, je wordt meester van het gesproken woord, je krijgt de kracht van projectie. Het beschermt je tegen elke negativiteit die op je afkomt. Op deze manier krijg je controle over jouw 'zijn', oftewel jezelf, je maakt de kracht van je eigen identiteit, je bouwt als het ware jouw kracht, met jouw oergeluid. Na de uitdagende Kundalini Meditatie vervolgen wij met een geleide nieuwe maan meditatie. Deze geleide meditatie helpt ons verbinding te maken met de energie van de nieuwe maan. Die prachtige nieuwe maan helpt ons bij het zetten van intenties, het op één lijn brengen van onze gedachten en onze emoties met wat we willen doen en willen manifesteren in ons leven. Zo bepalen wij zelf ons lot. Dit is de manier waarop manifesteren werkelijk werkt. Lees hier meer over de nieuwe maan meditatie.

Lees meer »

Augustus 2023

Wij hebben gevoeld dat de tarieven niet langer in balans waren met de producten die wij leveren. Wij hebben daarom besloten om de tarieven aan per 1 augustus te wijzigen. Kijk voor meer informatie op de tarievenpagina. Mensen met een oude rittenkaart, deze is nog geldig tot 31-12-2023, je betaalt vanaf 1 augustus wel meer voor een gongbad. Heb je geen kaart en al wel een gongbad gereserveerd, dan betaal je nog het oude tarief. 

Lees meer »

Juli 2023

Venus belichaamt op barmhartige wijze een langdurige ervaring van licht en donker en toont spiritueel uithoudingsvermogen en gelijkmoedigheid. Honderden aardse dagen gaan voorbij voordat de cyclus van één Venusiaanse dag verandert in nacht. Venus kan ons stabiliseren, ons helpen onze spirituele kracht te realiseren en ons vermogen ondersteunen om door de onzekerheid van de duisternis te gaan die nodig is om het licht verder te belichamen. Ze kan de ziel van de mensheid voeden om echt mens te worden. In een klankbad gemaakt door de Venus-gong, worden we gedwongen om ons beschermende pantser en de interne verhalen die we hebben gecreëerd die ons ervan weerhouden een gezonde relatie aan te gaan, te laten vallen.

Lees meer »

Juni 2023

Elke zes weken ben je bij ons van harte welkom voor een groepsmeditatie. Wij combineren een dynamische Kundalini Meditatie met een geleide of een geluidsmeditatie. Wij gaan eerst naar de basis. Wij starten met Kirtan Kriya, dit is is een intensief vocaal gebed dat diepe, holistische genezing teweegbrengt. Daarna gaan we verder met een meditatie die speciaal is ontwikkeld voor mensen die niet weten hoe te mediteren. Deze meditatie is tevens zeer geschikt voor alle mensen die hun meditatievermogen willen ontwikkelen. Het is concentratie in actie. De meditatie zorgt ervoor dat jij meer in controle kan zijn in allerhande situaties. Meer info..

Lees meer »

Mei 2023

Volle maan in schorpioen! De naam van deze maan is de Maan van het Ontwaken, deze maan wordt ook wel de Maan van het opstijgende sap genoemd. In het Engels wordt deze maan “the Moon of flowers" genoemd. In de natuur staat het thema vruchtbaarheid centraal; bloemen en bomen gaan zich bevruchten. Het sap van planten/bomen is vaak maximaal aanwezig. Omdat ook dieren zoals de haas vaak vruchtbaar zijn, wordt deze volle maan ook wel Haasmaan genoemd. De volle maan wordt ook wel Melkmaan genoemd, omdat dieren in deze periode vaak melk geven aan hun kinderen.

Lees meer »

April 2023

Wat doe je als je het gevoel hebt dat je vastzit? We willen wel vooruit, maar het voelt alsof er iets is dat in de weg zit.. we zitten vast in onze routine, onze gewoonten. Een van de beste manieren om in beweging te komen, is door onze energie weer te laten stromen. Simpelweg onszelf een duwtje in de rug te geven, datgeen wat het ook is dat ons tegenhoudt te doorbreken. En dat is nu precies waar wij de komende zes weken op gaan focussen, met een kriya voor fysieke en mentale vitaliteit. We gaan aan het werk! We gaan onze motivatie en wilskracht vergroten. Dit gaan we doen door dynamische energie te laten stromen. En dat helpt ons vooruit bewegen in het leven.

Lees meer »

Maart 2023

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid. Denkend in termen van geest, vertegenwoordigt de aarde het lichaam, het vat voor de ziel. Het draagt ​​iemand door een leven. Het lichaam is, net als de aarde, een geschenk dat aan de ziel wordt gegeven, waardoor het een bewust, lineair leven kan leiden. Het biedt de mogelijkheid van ervaring. Luister naar de diepe trillingen van de aarde en reflecteer op je lichaam. Laat de aarde je angst, stress en pijn ontvangen. Stel je deze gevoelens, gedachten en sensaties voor, merk deze dingen passief op, zonder oordeel. Deze dingen duwen ons uit ons lichaam en verwerpen de geschenken van de aarde.

Lees meer »

Februari 2023

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gong geluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede. Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen. Je geeft je over aan de vibratie en kracht van de gongs, die stilletjes een zacht tapijt van geluid beginnen te weven dat diep loslaten ondersteunt en een ruimte opent die diep herstel mogelijk maakt, zelfs op cellulair niveau. De sferische trillingen kunnen in klank toenemen, zijn duidelijk voelbaar en bevrijden je na een zachte terugkeer naar helderheid en vitaliteit.

Lees meer »