Nieuws

Juli 2024

Donderag 4 juli tot en met zondag 14 juli zijn wij op vakantie. Bewust terug naar Eden is dan gesloten. Er zijn geen yogalessen en ook geen gongbaden.  Dit jaar eindigt de zomervakantie op 18 augustus. (althans hier in Noord-Brabant) Indien er voldoende aanmeldingen zijn gaan lessen en de gongbaden tijdens de vakantie door. Het is fijn om van te voren te inventariseren waar er eventueel lessen uitvallen. Je kan mij helpen met doorgeven wanneer je niet aanwezig bent. Zo kan ik andere mensen op tijd informeren en kunnen zij wellicht kiezen voor een les op een andere dag. Bedankt.

Lees meer »

Juni 2024

Geluidsfrequenties zijn een belangrijk ingrediënt in de wereld van geluidsheling, ook wel klankheling genoemd. Ze werken volgens het principe dat alles in het universum vibreert, inclusief ons lichaam, en bepaalde frequenties kunnen ons fysieke en emotionele lichaam stimuleren om op één lijn te komen en in harmonie te komen. Geluiden kunnen een diepgaand effect hebben op ons lichaam en onze geest. Verschillende frequenties kunnen verschillende gemoedstoestanden creëren, en sommige kunnen zelfs helpen het lichaam te genezen. Het menselijk oor kan een breed scala aan frequenties horen, van het lage gerommel van de donder tot het hoge gefluit van een zangvogel. Elk geluid produceert een unieke trilling die door de lucht reist en door onze trommelvliezen ontvangen wordt. Onze hersenen decoderen deze trillingen vervolgens in de geluiden die wij herkennen. Specifieke frequenties hebben de reputatie genezing en welzijn te bevorderen. Deze specifieke frequenties worden Solfeggio-frequenties genoemd. Lees hier meer over het Solfeggio Gongbad.

Lees meer »

Mei 2024

Rustige, melodieuze en zachte klanken, zo klinkt een Engelen Reiki gongbad. Engel staat betekent in het engels Angel, of als je het omdraait Angle, een Engel is dus een standpunt, letterlijk een hoek. En dat is ook precies wat Engelen doen. Zij helpen jou met jouw standpunt, letterlijk hier jouw missie op aarde, maar vaak helpen ze jou eerst een ander licht schijnen op een bepaald standpunt. Zodat jij.. verder kunt. In een Engelen Reiki gongbad word je met behulp van een krachtige visualisatie rustig gebaad in de Engelen geluiden van de gongs en andere instrumenten. Tijdens het bad ontvangen alle deelnemers een Engelen Reiki sessie. Alle deelnemers worden gelijktijdig geheeld. Hier vind je meer informatie over het Engelen Reiki gongbad.

Lees meer »

April 2024

In een Atlantis Gongbad nemen de dolfijnen je mee, over de regenboog, terug naar Atlantis. Hier krijg je alle rust en ruimte, om je weer te verbinden met die fantastische energie. In de Atlantische genezingstempel gaan wij werken aan de genezing van het trauma die het leven in Atlantis, of een herinnering aan Atlantis kan bevatten. Ontvang onvoorwaardelijke liefde en een opening van het hartchakra van de dolfijnen. Verkrijg jouw waarheid, wijsheid, rust en harmonie. Vind jouw kracht. Ontdek de krachten die paranormale vermogens en telepathie verfijnen. Wees omringd door een oase van kalme, rustgevende, helende energie die de oude kristallijne frequenties van vandaag perfect aard, balanceert en ontgrendelt.  Hier vind je meer informatie over het Atlantis Gongbad. 

Lees meer »

Maart 2024

De zeven chakra’s zijn de belangrijkste energiepunten in ons lichaam. In een ideale wereld zouden deze chakra's open zijn, waardoor positieve energie in ons kan stromen en ons van negativiteit worden verlost. Vaak kunnen deze chakra’s in ons leven geblokkeerd raken, hetzij door trauma, stress, ziekte of uitputting. Elk chakra reageert anders op blokkades, maar het resultaat kan verdere ziekte, slapeloosheid, angst en meer zijn. Deze kriya werkt specifiek met de vierde, vijfde en zesde chakra. Het vierde chakra komt overeen met het hart, liefde en mededogen. De vijfde is ons keelchakra, waardoor we de waarheid kunnen spreken en openlijk kunnen communiceren. En het zesde is ons derde oog, dat zich leent voor wijsheid, intuïtie en verbeeldingskracht. Lees hier meer over het nieuwe thema.

Lees meer »

Februari 2024

Per maandag 22 januari wijzigt Gong Yoga. De Maandag les wordt Gong Yoga Basis, deze yoga is met name geschikt voor yogi’s die net beginnen met yoga, of op zoek zijn naar laagdrempelige yoga waarbij er vooral wordt gewerkt met de buik en rugspieren. De lessen, die varianten zijn van Kundalini Basislessen, werken met warm-ups, asana's en een meditatie. De les is elke week net even iets anders. Heb je nog niet eerder (Kundalini) yoga gedaan, of ben je geblesseerd (geweest) of ben je ziek geweest, dan adviseren wij eerst (weer) even op te starten in deze les alvorens bij de woensdag aan te sluiten.

Lees meer »

Januari 2024

Er wordt gedacht dat de Volle Maan van januari bekend kwam te staan ​​als de Wolfsmaan, omdat de kans groter was dat je wolven in die tijd hoorde huilen. Traditioneel werd aangenomen dat wolven huilden van honger in de winter. Op 25 januari 2024 om 16:54 uur zal de maan helemaal vol zijn.

Lees meer »

December 2023

Waarom is het belangrijk om onze chakra’s in balans te brengen? Omdat chakra's ons fysieke, mentale en spirituele welbevinden bepalen. Wil je in balans zijn? Balanceer dan de chakra's. Een niet gestemde gong is uitstekend geschikt om de chakra's bespelen, en dus te balanceren. Gestemde gongs zijn vaak op planeten gestemd, deze planeten zijn ook vaak weer gerelateerd aan chakra's. Zo stimuleert onze Venus Gong een diepe genezing van het gedeelde hartchakra.  

Lees meer »

November 2023

Voor Joe en mij ligt Atlantis dicht bij het hart. Wij hebben een enorm sterke connectie met Atlantis. Voor mij is het mijn verbinding thuis - en voor mij is daar dan de sterke connectie met Dolfijnen, maar in het bijzonder met Walvissen die mij in een paar seconden terug kunnen voeren naar de betoverende tijd van Atlantis. De dolfijnen staan voor spelen en, maar ook voor heling en ze komen regelmatig langs om mij te helpen creëren. Zij geven mij inspiratie, simpelweg door met mij ze zwemmen. En walvissen zijn mijn wijze oude gidsen. Zij nemen mij mee als ik verdrietig ben, of als ik vast zit, zij laten mij dan het grote geheel zien. Atlantis = liefde voor mij. Het is de liefde van het gedeelde hartchakra.

Lees meer »

Oktober 2023

Gongbaden en gongbadtherapie zijn geen nieuwe alternatieve geneeswijzen. Integendeel, de gong wordt al langer gebruikt dan enig ander instrument voor holistische klankgenezing. De gong zuivert en balanceert de energetische meridianen, laat spanning en blokkades los, brengt de geest tot rust en brengt het lichaam in een staat van diepe genezing. De trilling van de gong wordt niet alleen door de oren gehoord, maar ook door ons lichaam gevoeld, en beïnvloedt ons op de diepste cellulaire niveaus.

Lees meer »

September 2023

Wij beginnen de groepsmeditatie met de Antar Naad Meditatie. Deze meditatie is een sleutel tot het openen van de stromende energie van bewustzijn, de stroom van Kundalini. Het nieuwe bewustzijn zal je de autoriteit geven om de juiste keuzes te maken om de lelijkheid van het leven te overwinnen. Je zult vredig en veilig zijn. De meditatie geeft je meesterschap over het weven van woorden, met andere woorden, je wordt meester van het gesproken woord, je krijgt de kracht van projectie. Het beschermt je tegen elke negativiteit die op je afkomt. Op deze manier krijg je controle over jouw 'zijn', oftewel jezelf, je maakt de kracht van je eigen identiteit, je bouwt als het ware jouw kracht, met jouw oergeluid. Na de uitdagende Kundalini Meditatie vervolgen wij met een geleide nieuwe maan meditatie. Deze geleide meditatie helpt ons verbinding te maken met de energie van de nieuwe maan. Die prachtige nieuwe maan helpt ons bij het zetten van intenties, het op één lijn brengen van onze gedachten en onze emoties met wat we willen doen en willen manifesteren in ons leven. Zo bepalen wij zelf ons lot. Dit is de manier waarop manifesteren werkelijk werkt. Lees hier meer over de nieuwe maan meditatie.

Lees meer »

Augustus 2023

Wij hebben gevoeld dat de tarieven niet langer in balans waren met de producten die wij leveren. Wij hebben daarom besloten om de tarieven aan per 1 augustus te wijzigen. Kijk voor meer informatie op de tarievenpagina. Mensen met een oude rittenkaart, deze is nog geldig tot 31-12-2023, je betaalt vanaf 1 augustus wel meer voor een gongbad. Heb je geen kaart en al wel een gongbad gereserveerd, dan betaal je nog het oude tarief. 

Lees meer »