November 2023

Gepubliceerd op 20 oktober 2023 om 19:29

Atlantis Gongbad vrijdag 3 november 2023

Voor Joe en mij ligt Atlantis dicht bij het hart. Wij hebben een enorm sterke connectie met Atlantis. Voor mij is het mijn verbinding thuis - en voor mij is daar dan de sterke connectie met Dolfijnen, maar in het bijzonder met Walvissen die mij in een paar seconden terug kunnen voeren naar de betoverende tijd van Atlantis. De dolfijnen staan voor spelen en, maar ook voor heling en ze komen regelmatig langs om mij te helpen creëren. Zij geven mij inspiratie, simpelweg door met mij ze zwemmen. En walvissen zijn mijn wijze oude gidsen. Zij nemen mij mee als ik verdrietig ben, of als ik vast zit, zij laten mij dan het grote geheel zien. Atlantis = liefde voor mij. Het is de liefde van het gedeelde hartchakra.

Connectie

Mensen die een verbinding voelen met Atlantis, hebben vaak sterke gevoelens. Voor de één was Atlantis een idyllische ervaring die ze koesteren en diep missen; voor anderen gaat het over het verhaal van hun bewustzijnsdaling, de zogenaamde val uit het paradijs en de daaropvolgende ervaring van reïncarnatie op aarde. Dan zijn er mensen die nog steeds het aanhoudende trauma rond de laatste gebeurtenis voelen. Atlantis neigt altijd naar een polariserende, maar niettemin krachtige en intense verbinding in iemands spirituele verleden.

Hier vind je meer informatie over het Atlantis Gongbad.

Reguliere Gongbad donderdag 16 november 2023

Het is bekend dat een gongbad stressverlichtend en genezend werkt. Soms krijgen wij de vraag of deze activiteit gepaard gaat met nat worden. Nee, het is dus niet nodig om zwemkleding mee te nemen. Wij vinden het dan ook fijn als je jouw kleding aanhoudt.

Een gongbad is een natuurlijke manier om het lichaam te helpen ontspannen en een drukke geest tot rust te brengen, met behulp van gongs.

Gong Yoga

Jullie weten dat wij altijd in beweging zijn. En wij hebben gemerkt dat wij de Gong Yoga een beetje willen wijzigen. Wij blijven werken met de thema's. In plaats van 6 weken gaan wij over naar perioden van 5 weken. Waarbij wij 4 weken een kriya doen met een thema.

In de vijfde week is de les anders. Wij starten dan met de meditatie van het thema, vervolgen met een geleide meditatie die perfect past bij het thema en eindigen met een mini gongbad. 

Blij zijn | Thema Gong Yoga

Blij zijn, dat willen wij allemaal, nietwaar?? En wat is er nu mooier dan blijheid in een tijd waar het buiten donker is en vaak nat en of koud. Daarom gaan wij met de yoga de blijheid opzoeken. Dit doen wij met yoga kriya's die onze innerlijke licht gaat laten branden. Bij de afsluiting, en dat zal in de laatste week voor de kerst zijn gaan we die blijheid verder opvoeren.

Veel patronen van geluk leer je van je ouders. Kinderen beperken hun geluk vaak tot het geluk van hun ouders. Dit doe je vaak onbewust, in een poging om van je ouders te houden.

Je kunt je vermogen om gelukkig te zijn vergroten door met de ziel van elk van je ouders te praten en toestemming te vragen om gelukkiger te zijn dan je ouders. En dat is precies wat we gaan doen!

Maandag 13 November geen Gong Yoga

Op maandag 13 november is er geen Gong Yoga les wegens werkzaamheden aan Sione. Je kan op woensdag 15 november aansluiten. 

Sat Nam, Sione & Joe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.