Reiki

Wat is Reiki energie

Reiki is de energie die ons hogere zelf verbindt met alles om ons heen.. En Reiki heling is een brug tussen de oude tradities van genezing en het moderne wetenschappelijke model. Het is de intelligente levenskracht die ons verbindt met wat we nodig hebben.

Je word ermee geboren

We zijn allemaal geboren met de kracht om onszelf te genezen. Alle levende wezens zijn doordrenkt met de energie die vele namen kent zoals chi, prana, levenskracht of bronenergie.

Je gebruikt het al

Je realiseert het je misschien niet, maar we gebruiken Reiki-energie instinctief. Toen we kinderen waren en ons bezeerden, werd door de zorgzame aanraking en de symbolische kus van onze moeders helende Reiki-energie naar het gewonde gebied gestuurd.

Op de zere plek

En als wij onszelf bezeren, of pijn hebben dan leggen wij van nature onze handen op de plek van de wond, of de pijnlijke plek en ook zo trekken we Reiki-energie aan.

Het is verloren gegaan

In het verleden hadden onze voorouders een aangeboren wijsheid die ze gebruikten om zichzelf te genezen en vitaliteit te behouden, maar in de loop van de tijd is de focus verschoven naar externe zaken. 

Energetische heling

Reiki is een eenvoudige, volledig natuurlijke en veilige methode voor genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken.

Groei!

Alhoewel Reiki van oudsher als genezingssysteem wordt gebruikt, is het uiterst effectief om bewustzijn, inzicht, wijsheid en persoonlijke groei te helpen vergroten.

Hoe werkt het?

Met behulp van specifieke handposities op of boven de 7 chakra's en andere plaatsen op het lichaam laat ik de Reiki door jou stromen. Jouw lichaam brengt de energie vervolgens daar waar het nodig is. Je geneest jezelf!

De resultaten

Tevredenheid, ontspanning, verminderde gevoelens van pijn, ongemak, stress, angst en spanning evenals een vermindering en in sommige gevallen eliminatie van lichamelijke ziekten en aanhoudende aandoeningen zijn veelvoorkomende observaties van cliënten.

Is het effectief?

Reiki behandelt de hele persoon (of huisdier, gebeurtenis of plek, plant of steen) en creëert vele gunstige effecten, waaronder ontspanning, helderheid, gevoelens van vrede, veiligheid en welzijn. Het is effectief geweest in het helpen van vrijwel elke bekende ziekte en kwaal.

Reiki vs tradionele geneeskunde

Reiki werkt in combinatie met alle andere medische of therapeutische technieken en kan bijwerkingen verlichten en herstel bevorderen.

Reiki wordt nu in veel ziekenhuizen en westerse geneeswijzen gebruikt als een aanvullende beoefening.

Is kiezen moeilijk?

Soms is het best moeilijk om een keuze te maken, om te weten wat er goed bij jou past. Dat begrijpen wij helemaal. Wij bieden jou daarom vrijblijvend een intakegesprek aan. In het gesprek leren wij elkaar beter kennen. Wat voor ons en voor jezelf fijn is, want het is natuurlijk best een stap om 

Wij bieden

Solfeggio Reiki

Solfeggio & Reiki, een koppel dat wij voor jullie hebben meegenomen uit Eden. Als een chirurg brengen onze Solfeggio klokken de Solfeggio frequentie die jij nodig hebt in jouw lichaam. Jij hoeft niets te doen. Je ligt lekker ontspannen op onze behandeltafel. Je wordt op een hele zachte manier meegenomen op de tonen. Ondertussen is Sione bezig met een Reiki behandeling.

Lees meer »

Gong Reiki

Het is het ideale koppel; Reiki en de gong. Gongbaden en gongbadtherapie zijn geen nieuwe alternatieve geneeswijzen. Integendeel, de gong wordt al langer gebruikt dan enig ander instrument voor holistische klankgenezing. De gong zuivert en balanceert de energetische meridianen, laat spanning en blokkades los, brengt de geest tot rust en brengt het lichaam in een staat van diepe genezing. De trilling van de gong wordt niet alleen door de oren gehoord, maar ook door ons lichaam gevoeld, en beïnvloedt ons op de diepste cellulaire niveaus.

Lees meer »

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor eenlijnigheid van de chakra's, energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie.

Lees meer »

Reiki op Afstand

Bij Reiki op Afstand, wordt je behandeld zonder dat jij fysiek bij de behandelaar aanwezig bent. Reiki (universele levensenergie) leert ons dat we meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam en dat Reiki ons omringt als een energielichaam. Reiki-energie verbindt op ons spirituele en energetische niveau. Reiki-sessies op afstand werken omdat energie niet wordt beperkt door afstand. Afstand is slechts een fysieke beperking, dus sessies kunnen worden gedaan zonder dat cliënten fysiek aanwezig zijn. We zijn allemaal verbonden, omdat we allemaal energiematerie zijn en deel uitmaken van een groter geheel.

Lees meer »