Kundalini Reiki

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 14:50

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor eenlijnigheid van de chakra's, energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie.

Eenvoudig

Kundalini Reiki is een eenvoudige genezingstechniek die geen intensieve studie of ingewikkelde procedures vereist. Het is een zeer veilige manier om de Kundalini-energie te wekken. Met een reeks afstemmingen wordt de beoefenaar een kanaal voor de energie om zichzelf en anderen te helen.

Dit is mogelijk het enige afstemmingsproces dat in staat is om zowel de universele als de aardse energieën tegelijkertijd te openen, waardoor de beoefenaar een zeer krachtig kanaal kan worden voor helende en transformerende energie.

Bij Kundalini Reiki worden knopen en blokkades in de chakra's verwijderd en wordt het lichaam voorbereid op het volledige Kundalini-ontwaken dat plaatsvindt in overeenstemming met de goddelijke blauwdruk van de ziel.

Liefde en verwondering

Er wordt gedacht dat wanneer we in de baarmoeder zijn, de Kundalini-energie begint bij het kruinchakra en naar beneden gaat naar de basis van de wervelkolom, waardoor onze vorm en ons bewustzijn ontstaat. Vanaf onze geboorte streven we ernaar dat de Kundalini terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie en ons terugvoert naar de tijd dat we vervuld waren van liefde en verwondering over alles.

Slang

Kundalini is Sanskriet voor 'slang' of 'slang' kracht. Het is de energie van het bewustzijn, een groot reservoir van creatieve energie waarvan gedacht wordt dat het zich in het niet-ontwaakte lichaam bevindt. Deze slang kan gezien worden als transformerende energie… terwijl de Kundalini-energie door je lichaam beweegt, transformeert het je bewustzijn.

Persoonlijke transformatie

Kundalini Reiki is niet alleen een krachtige geneeswijze, maar is ook een hulpmiddel voor persoonlijke transformatie dat je helpt je bewust te worden van de veranderingen die je in het leven wilt en je helpt bij het creëren van je verlangens. Het brengt je in contact met je Hogere Zelf waardoor je meer duidelijkheid en inzichten krijgt en antwoorden kunt vinden in jezelf.

Met Kundalini Reiki zijn de volgende afstemmingen mogelijk

  •  Diamant Reiki: dit brengt helderheid van geest, bevorderd het spreken van de waarheid en helpt je te voelen dat er overvloed is.
  • Kristallijn Reiki: heelt kleine kristallijn afzettingen in het ons lichaam zijn vastgezet door trauma's die we in ons hele leven hebben meegemaakt.
  • DNA Reiki: versterkt DNA-moleculen en activeert heling van negatieve erfelijke genetica, ziekten en karmische problemen.
  • Geboorte Trauma Reiki. Heelt geboortetrauma's, soms is de geboorte het meest ernstige trauma!
  • Locatie Reiki: kan worden gebruikt om genezing naar een specifieke locatie te sturen voor reiniging, of om positiviteit en bescherming van een plek of plaats te bevorderen.
  • Reiki in vorige levens: helpt de karmische invloeden van vorige levens op te lossen, blokkades uit een eerder leven te helen.
  • Evenwicht: deze techniek wordt gebruikt om heel eenvoudig alle energiesystemen in het lichaam in balans te brengen.
  • Objecten afstemmen: kristallen, sieraden, stenen, planten en voorwerpen kunnen worden afgestemd op de Reiki-energie. (kan soms fijn zijn, dan kan bijvoorbeeld een knuffel als Reiki-kanaal dienen voor een ziek kindje.

Hoe dan?

Met behulp van het intakeformulier maak ik een behandelplan en een affirmatie voor jou. Tijdens de intake bespreken wij de behandeling en na het samen uitspreken van de affirmatie starten wij met de Reiki

De bahandeling

Je gaat lekker liggen op de behandeltafel tussen de gongs. Sione zorg ervoor dat je comfortabel ligt. De Reiki-muziek helpt je om te ontspannen. Sione gebruikt haar handen om de Kundalini Reiki energie het lichaam in te sturen.