Solfeggio Reiki

Gepubliceerd op 18 mei 2024 om 18:09

Solfeggio Reiki

Solfeggio & Reiki, een koppel dat wij voor jullie hebben meegenomen uit Eden. Als een chirurg brengen onze Solfeggio klokken de Solfeggio frequentie die jij nodig hebt in jouw lichaam. Jij hoeft niets te doen. Je ligt lekker ontspannen op onze behandeltafel. Je wordt op een hele zachte manier meegenomen op de tonen. Ondertussen is Sione bezig met een Reiki behandeling.

Klankheling

Klankheling is een oude welzijnstechniek voor genezing, ontspanning en zelfzorg. In een klenkhelingsessie word je uitgenodigd om in een gezellige en comfortabele omgeving te gaan liggen, jouw ogen te sluiten en je te concentreren op geluiden die worden gemaakt door muziekinstrumenten zoals een klokkenspel, gongs en klankschalen.

Transformatiekracht

We zijn allemaal wel bekend met de kracht van geluid. Of het nu gaat om de feelgood-vibes van je favoriete nummer, of het onwelkome geluid van de wekker in de ochtend, bepaalde geluiden hebben een aangeboren vermogen om onze dag te transformeren - ten goede of ten kwade!

Vibratie

Solfègefrequenties, in het Italiaans Solfeggio genaamd- verwijzen naar specifieke tonen, die kunnen worden gebruikt om een mentale of fysieke reactie op te wekken. Deze frequenties hebben een positieve invloed op lichaam en geest..

Oude Toonladder

De solfègefrequenties maken deel uit van de oude toonstoonladder met zes tonen waarvan wordt aangenomen dat ze gewijde muziek bevatten, inclusief de beroemde en prachtige gregoriaanse gezangen. De unieke tonen en gezangen hebben spirituele zegeningen, als ze harmonieus worden gespeeld. Elke solfègetoon bevat frequenties die nodig zijn om energie in evenwicht te brengen, waardoor de geest, ziel en lichaam in een perfecte vorm van harmonie blijven.

Reiki

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode van spirituele genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken. Het is effectief geweest bij het helpen van vrijwel elke bekende ziekte en kwaal en heeft altijd een gunstig effect. Het werkt ook in combinatie met alle andere medische of therapeutische technieken om bijwerkingen te verlichten en herstel te bevorderen.

Solfeggio Reiki

In een Solfeggio Reikisessie bieden wij jou het beste van twee werelden: klankheling doormiddel van Solfeggiotonen en Reiki. Wij hebben gemerkt dat het combineren van de twee helingstechnieken werkelijk de magie van de hemel naar ons toebrengen. Wij bieden jou al het beste van Reiki en het beste van Solfeggio.

Reiki integreert

Met het lichaam in een vredige toestand, komt Reiki. Reiki werkt altijd. In welke gemoedstoestand je ook verkeerd, of je nu zit, of ligt of bezig bent. Mits de ontvanger het toestaat ontvangt het lichaam Reiki energie en brengt het lichaam het daar waar het nodig is. In de totale ontspanning die het lichaam gekregen heeft kan het lichaam de genezende energie in al haar rust ontvangen en daar naartoe brengen waar het nodig is. Het is de perfecte combinatie.

Hoe dan?

Aan de hand van de informatie op het intakeformulier stellen Joe en ik een plan op voor de behandeling. Wij bepalen welke klokken er gebruikt worden voor de behandeling en welke Reiki technieken er worden toegepast en er wordt tevens een keuze gemaakt voor de visualisatie. 

Visualisatie

Met behulp van een visualisatie wordt je geholpen om naar die emoties of fysieke of spirituele beperkingen te gaan die jou nu blokkeren. Langzaam wordt je in een meditatie geleid, zodat je de genezende geluiden van de gong in optimale staat kan ontvangen.

Zachte trillingen

Wij bespelen de gong en de Solfeggio klokken speciaal voor heling. Dit betekent dat er zacht wordt gespeeld. Op een monotone, meditatieve manier; jouw lichaam kan optimaal ontspannen.

Reiki

Ben je helemaal ontspannen dan volgt de zachte en helende energie van Reiki. Je ligt nog steeds zachtjes en fijn tussen de gongs, je luistert naar de Solfeggio klanken en met behulp van de energie die door de handen van Sione heen gaat, krijgt jouw lichaam de liefde, rust & ruimte om de energie te ontvangen en zelf door het lichaam te verspreiden.

Stilte

Wij sluiten de behandeling af met vijf minuten stilte. Dit geeft het lichaam, de geest en de ziel de ruimte om alle trillingen en energie te verwerken.