Atlantis

Voor Joe en mij ligt Atlantis dicht bij het hart. Wij hebben een enorm sterke connectie met Atlantis. Voor mij voelt het als thuis - en voor mij is daar dan de sterke connectie met Dolfijnen, maar in het bijzonder met Walvissen die mij in een paar seconden terug kunnen voeren naar de betoverende tijd van Atlantis. De dolfijnen staan voor spelen, maar ook voor heling en komen regelmatig langs om mij te helpen creëren. Zij geven mij inspiratie, simpelweg door met mij ze zwemmen. En walvissen zijn mijn wijze oude gidsen. Zij nemen mij mee als ik verdrietig ben, of vast zit en laten mij dan het grote geheel zien. Atlantis = liefde voor mij. 

Atlantis?

Atlantis is een oude beschaving waarvan wordt gezegd dat het de verloren stad is. Atlantis herbergde vele attributen en mysteries, zoals dolfijnen, zeemeerminnen en kristalgrotten. De goddelijke kracht en verbinding van Atlantis en alles wat het vertegenwoordigt, is nog steeds bij ons.

Plato

Plato noemde Atlantis voor het eerst in zijn werken Timaeus en Criteas. Hij noemde het een wonder van architectuur: een stad die bestaat uit een reeks concentrische cirkels omgeven door watergrachten midden in de zee. 

Technologisch geavanceerd

Men denkt dat de Atlantiërs een extreem technologisch geavanceerde groep mensen waren. Er is gesuggereerd dat de technologie om de piramides van Egypte en Amerika, en de megalieten van Europa te bouwen, uit Atlantis kwam. En dat de Atlantiërs in communicatie stonden met de wijdere kosmos en verbindingen hadden met wezens van andere planeten.

Over de regenboog

In een Atlantis Gongbad nemen de dolfijnen je mee, over de regenboog, terug naar Atlantis. Hier krijg je alle rust en ruimte, om je weer te verbinden met die fantastische energie. In de Atlantische genezingstempel gaan wij werken aan de genezing van het trauma die het leven in Atlantis, of een herinnering aan Atlantis kan bevatten. Wij nodigen je uit voor een reis naar Atlantis..

Krachtige genezing

Verbinding met de grote stad Atlantis kan tot stand worden gebracht via de verheffende frequenties van deze krachtige genezing, activering en afstemming. Deze werking brengt aardende, rustgevende energieën voor helderheid en een vrediger gemoedstoestand.

Verbind je met je zielenfamilie

Maak opnieuw verbinding met de zielenfamilie van Atlantis en laat de emotionele banden los die je tegenhouden. Herwin het evenwicht van de zielenfamilie en wordt weer één met Atlantis. Maak verbinding met het Goddelijke Vrouwelijke en keer terug naar de staat van zelfliefde.

Onvoorwaardelijke liefde

Ontvang onvoorwaardelijke liefde en een opening van het hartchakra van de dolfijnen. Verkrijg jouw waarheid, wijsheid, rust en harmonie. Vind jouw kracht. Ontdek de krachten die paranormale vermogens en telepathie verfijnen. Wees omringd door een oase van kalme, rustgevende, helende energie die de oude kristallijne frequenties van vandaag perfect aardt en in evenwicht brengt en ontgrendelt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.