Puur

Maandelijks regulier Gongbad

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Puur Gongbad 2023

Fysieke trillingen

In dit bad wordt gebruik gemaakt van de fysieke trillingen van geluid om je te helpen dieper met je eigen lichaam te verbinden, en het is bekend dat het extreem helend is voor ons fysieke lichaam. 

Niets doen

Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen. Je geeft je over aan de vibratie en kracht van de gongs, die stilletjes een zacht tapijt van geluid beginnen te weven dat diep loslaten ondersteunt en een ruimte opent die diep herstel mogelijk maakt, zelfs op cellulair niveau. De sferische trillingen kunnen in klank toenemen, zijn duidelijk voelbaar en bevrijden je na een zachte terugkeer naar helderheid en vitaliteit.

Puur Gongbad Juni 2023

Wat kun je verwachten?

Als je binnenkomt in onze studio dan helpen wij jou met het uitzoeken van het perfecte plekje voor jou. Daar ga jij lekker liggen. Wij zorgen ervoor dat je helemaal fijn ingepakt bent en kan liggen. Heb jij moeite met een langere tijd liggen? Neem dan een kussen of iets dergelijks mee zodat jij perfect kan liggen. Als alle deelnemers zijn geïnstalleerd dan start het gongbad. Wij weven een tapijt van klanken waarin jij je lekker kan baden.

Meditatie

Het Puur gongbad heeft geen geleide meditatie. Het is een 100% klankbad. Vind jij het fijn om door een meditatie begeleid te worden? Kies dan één van de andere thema gongbaden.

Stilte

Wij sluiten het bad af met stilte, zodat jouw lichaam de rust en tijd krijgt om de trillingen en de frequenties die het heeft ontvangen te verwerken. Wij sluiten het gongbad met het welbekende Long Time Sun van Snatam Kaur.