Zon

De zonnefrequentie van 126,22 Hz staat bekend om zijn krachtige helende eigenschappen en resoneert met de energie van de zon, het hemellichaam dat ons zonnestelsel bestuurt. 

Een unieke toon voor elk hemellichaam

In het kosmische concert van het universum speelt elk hemellichaam zijn unieke toon. Er wordt gedacht dat deze tonen, bekend als planetaire frequenties, de trillingsenergie van deze hemellichamen dragen. Hiervan valt de zonnefrequentie van 126,22 Hz op door zijn transformerende potentieel.

De Zonnevlecht

De zonnefrequentie van 126,22 Hz, staat ook wel bekend als de Solar Plexus Chakra-frequentie en resoneert met de energie van de zon. Er wordt gedacht dat het de kracht van focus, wilskracht en actie in ons leven brengt. Deze frequentie wordt geassocieerd met de Solar Plexus Chakra, de Zonnevlecht, het energiecentrum in ons lichaam dat ons gevoel van eigenwaarde, persoonlijke kracht en eigenwaarde regelt.

Het stimuleren van energie en vitaliteit

Als heerser van de Solar Plexus Chakra stimuleert de zonnefrequentie onze fysieke energie en vitaliteit. De energie van de zon is, zowel in de astrologie als in onze fysieke wereld, warm, helder en levengevend. Door ons op deze frequentie af te stemmen, kunnen we ons sterker maken en ons energieniveau en onze levensvreugde verhogen.

Verbetering van mentale helderheid

De zonnefrequentie bevordert ook de mentale helderheid. De zon betekent in de astrologie onze bewuste geest en ons vermogen om helder te denken en besluitvaardigheid. Door onszelf af te stemmen op de zonnefrequentie kunnen we mogelijk gebruik maken van deze helderziende zonne-energie, waardoor een grotere focus, helderheid en besluitvaardigheid worden bevorderd.

Astrologie

In de astrologie regeert de zon ons kernzelf, onze vitaliteit (denk aan spijsvertering en het zenuwstelsel) en onze individualiteit. De positie ervan in onze geboortehoroscoop werpt licht op onze aangeboren sterke punten, gaven en potentiële uitdagingen. De zon vertegenwoordigt onze bewuste geest en begeleidt onze wil om te leven en onze creatieve levenskracht. Net zoals de zon de wereld verlicht, verlicht onze zonne-identiteit – weergegeven door het astrologische zonneteken – wie we in onze kern zijn. Door af te stemmen op de zonnefrequentie kunnen we deze stralende zonne-energie kanaliseren, waardoor zelfvertrouwen, vitaliteit en innerlijke kracht worden bevorderd.

Zon Gong 2024

Zon gonbad

In het Zon gongbad wordt je gebaad in de frequentie van onze infinity zongong. (zie de afbeelding hierboven) en op onze orkestgongs spelen wij ook de frequentie van de zon.

Water!

Wij laden tijdens het bad water op, zodat je na het bad een glaasje zonwater kan drinken. Neem vooral ook jouw eigen waterfles mee. (bij voorkeur in een glazenfles). Zodat je nog even kan nagenieten van de smaak van de zon. Wij heten je graag welkom in ons Zon Gongbad!