Engelen Reiki

Rust, liefde, vrede en genezing

Rustige, melodieuze en zachte klanken, zo klinkt een engelen gongbad. Engel staat betekent in het engels Angel, of als je het omdraait Angle, een Engel is dus een standpunt, letterlijk een hoek. En dat is ook precies wat Engelen doen. Zij helpen jou met jouw standpunt, letterlijk hier jouw missie op aarde, maar vaak helpen ze jou eerst een ander licht schijnen op een bepaald standpunt. Zodat jij.. verder kunt.

Voor ons

Ze zijn hier om ons te helpen. Maar ze kunnen dat alleen als jij daar bewust naar vraagt. Natuurlijk mag een Engel jou in geval van nood echt een helpende hand bieden, maar als jij met engelen wil werken, dan zul je ze bewust moeten uitnodigen.

Engelen Energie

Met Engelen Reiki wordt er tijdens een Reiki sessie gebruik gemaakt van Engelen energie. Superfijn, want anders dan mensen, kan een Engel op meer plekken tegelijk zijn. En omdat engelen niet gebonden zijn aan tijd (en wij eigenlijk ook niet, tijd bestaat niet, maar klokken wel) kunnen zij in een zeer korte tijd Reiki energie sturen op elk moment in elke hoek van het universum.

Gong & Reiki

Het is het ideale koppel; Reiki en de gong. Gongbaden en gongbadtherapie zijn geen nieuwe alternatieve geneeswijzen. Integendeel, de gong wordt al langer gebruikt dan enig ander instrument voor holistische klankgenezing. De gong zuivert en balanceert de energetische meridianen, laat spanning en blokkades los, brengt de geest tot rust en brengt het lichaam in een staat van diepe genezing. De trilling van de gong wordt niet alleen door de oren gehoord, maar ook door ons lichaam gevoeld, en beïnvloedt ons op de diepste cellulaire niveaus.

Wel-zijn

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode van spirituele genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken. Het is effectief geweest bij het helpen van vrijwel elke bekende ziekte en kwaal en heeft altijd een gunstig effect. Het werkt ook in combinatie met alle andere medische of therapeutische technieken om bijwerkingen te verlichten en herstel te bevorderen.

Engelen Reiki

Engelen Reiki is een krachtig, maar zachtaardig en zorgt ervoor dat engelen aan je geest, lichaam en ziel kunnen werken om fysieke, soms voorouderlijke, emotionele en energetische onevenwichtigheden te genezen. In een Engel Reikisessie is de energie pure goddelijke energie uit het Engelenrijk. Dit betekent dat de beoefenaar eenvoudigweg fungeert als kanaal voor de energie die naar de ontvangers wordt overgebracht.

Hoe dan?

In een Engelen Gong Reiki bad word je met behulp van een krachtige visualisatie rustig gebaad in de Engelen geluiden van de gongs en andere instrumenten. Tijdens het bad ontvangen alle deelnemers een Engelen Reiki sessie. Alle deelnemers worden gelijktijdig geheeld.

Wat hebben wij nodig

Wij hebben voor Engelen Reiki een doel nodig, een intentie nodig wat jij wil helen. 1 doel per sessie. Sione vraagt vervolgens aan de (aarts)engelen om Engelen Reiki en stuurt de deelnemers de benodigde Reiki-energie die zij nodig hebben. Kom, laat je eens verwennen door de Engelen. Ze staan te springen om ons te helpen... maar ze hebben wel jouw opdracht nodig!

Hoe voelt dat dan?

De sensaties die je tijdens een healingsessie zult voelen, variëren sterk van persoon tot persoon. De reeks sensaties en gevoelens die je kan hebben, zijn onder meer:

  • een warm gevoel
  • een koud gevoel
  • tintelingen
  • rillingen
  • gevoelloos, dus juist geen gevoel hebben
  • niets
  • een onovertroffen gevoel van welzijn
  • een overweldigend gevoel van liefde
  • geborgenheid

Reactie plaatsen

Reacties

Anita Platenburg
3 maanden geleden

Hallo Joe en Sione,
Graag wil ik mij hierbij aanmelden voor de engelen reiki van 2 mei as.
Ik ben de dochter van Anneke en Rein en ik vond mijn eerste gongbad bij jullie echt een wonderbaarlijke ontdekking! Wat een ontdekking dat je zo’n mooi gevoel kunt creëren bij jullie gongbad. Maar dat komt zeker ook doordat jullie zo’n ontzettend mooie liefdevolle mensen zijn. Hoe vaak ik niet tegen mn ouders zeg, dat ze het zo hebben getroffen met jullie als buren. Jullie zijn een geschenk uit de hemel, een cadeautje van een hele mooie engel. Mooi toepasselijk voor 2 mei. Het doet mijn moeder heel goed, in alle opzichten.
Ik hoop dat jullie nog een plekje voor mij hebben en hoogstwaarschijnlijk wil “ons mam” ook graag mee.
Hartelijke groet, Anita