Nieuwe Maan

Balans & Gelukzaligheid

Een diepe, ontspannende klankheling bij de nieuwe maan. Breng je wezen in evenwicht in deze tijd van tumultueuze verandering met een helende geluidslandschap om te aarden, verbinden, inspireren, transformeren terwijl je wordt ondergedompeld in de sonische resonantie van planetair gestemde gong en orkest gongs.

Heling

Door ondergedompeld te worden in een oceaan van geluid kan genezing op een diep niveau plaatsvinden. De sonische trillingen van deze oude geluidsinstrumenten werken op fysiek en energetisch niveau, helpen negativiteit over het verleden en de toekomst op te helderen, brengen je emoties in evenwicht, kalmeren je geest, waardoor je openstaat voor nieuwe ideeën die naar voren komen met de nieuwe maan.

Nieuwe manier

Precies wat nodig is als we vriendschap sluiten met onze nieuwe manier van in de wereld zijn, geleid door onze inspiratie, gegrond in ons hart, verbonden met de aarde. De geleide meditatie helpt je open te staan ​​voor de helende effecten van het geluid, en ondersteunen je op je reis door specifieke therapeutische sequenties die worden geleverd door je zeer ervaren lokale gong master.