Venus

Kracht

Door de kracht van Venus zijn we in staat om onze genoegens, smaken, voorkeuren en alle dingen die ons gelukkig maken te leren en te verkennen. 

Schoonheid

We manifesteren de invloed van Venus in onze esthetische voorkeuren, materiële verlangens, gevoel voor mode en zelfs hoe we onze geliefden kiezen. Dit lijken misschien materialistische bezigheden, maar onthoud dat ze ons ook herinneren aan de overvloedige schoonheid van de wereld.

Gongbad met Venusgong

In een klankbad gemaakt door de Venus-gong, worden we gedwongen om ons beschermende pantser en de interne verhalen die we hebben gecreëerd die ons ervan weerhouden een gezonde relatie aan te gaan, te laten vallen.

Verwarm je hart

De vibratie van Venus is bedoeld om ons hart te verwarmen en ons intellect te verzachten, zodat we met anderen kunnen samensmelten in een zinvolle dialoog om gemeenschap en wederzijds begrip op te bouwen. 

Ultieme eenheid

Een deel van onze missie hier op aarde is onze ultieme eenheid met alle anderen te leren ervaren door het emotionele voertuig van liefde. De Venusgong wordt gebruikt om gevoelens van eenzaamheid, bitterheid en wonden van het hart therapeutisch te verdrijven.