Aarde

Baarmoeder

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid.

Lichaam

Denkend in termen van geest, vertegenwoordigt de aarde het lichaam, het vat voor de ziel. Het draagt ​​iemand door een leven. Het lichaam is, net als de aarde, een geschenk dat aan de ziel wordt gegeven, waardoor het een bewust, lineair leven kan leiden. Het biedt de mogelijkheid van ervaring.

Het lostrillen van spanning

Luister naar de diepe trillingen van de aarde en reflecteer op je lichaam. Scan je lichaam op sensaties. Waar voel je je goed? Waar voel je pijn, stress, spanning, druk? Aard de geest naar het lichaam en het lichaam naar de aarde, en laat zijn trillingen door je heen gaan, waardoor je spanning loskomt.

Moeder aarde ontvangt

Laat de aarde je angst, stress en pijn ontvangen. Stel je deze gevoelens, gedachten en sensaties voor, merk deze dingen passief op, zonder oordeel. Deze dingen duwen ons uit ons lichaam en verwerpen de geschenken van de aarde.

Afvoeren via het eerste chakra

Stel je voor dat deze dingen moeiteloos naar beneden bewegen door een onzichtbare goot in je lichaam, naar beneden door je eerste chakra, naar beneden in de vloer, recht in de grond en diep in de aarde, ver in de gesmolten kern waar ze worden gesmolten tot basiselementen en gerecycled.