Januari 2024

Gepubliceerd op 22 december 2023 om 16:39

Volle Maan Gongbad | donderdag 25-01-2024


Er wordt gedacht dat de Volle Maan van januari bekend kwam te staan ​​als de Wolfsmaan, omdat de kans groter was dat je wolven in die tijd hoorde huilen. Traditioneel werd aangenomen dat wolven huilden van honger in de winter. Op 25 januari 2024 om 16:54 uur zal de maan helemaal vol zijn.

Deze maan herinnert je eraan altijd verbonden te blijven met God. Het onthult dat er een goddelijk rijk is dat over ons allemaal waakt. Daarnaast is de wolfsmaan een spiritueel teken van verlichting. Onder het heldere licht van deze maan kan jouw geest worden verlicht met frisse ideeën over hoe je een probleem kan oplossen waarmee je nu wordt geconfronteerd. De wolfsmaan biedt ook de zekerheid van succes in je carrière. Het betekent dat je veel positieve veranderingen in je leven mag verwachten.

Deze eerste maan van het nieuwe jaar is een bijzondere maan, omdat je deze kan gebruiken om jouw intenties te zetten voor heel 2024. Wil jij het allemaal anders, of heb jij een bescheiden lijstje aan veranderingen? Of heb jij wellicht een uitdaging, een probleem waar je mee worstelt? Het maakt niet uit. Zet ze op papier, neem ze mee naar het Volle Maan gongbad, daar kun je ze ceremonieel overdragen aan de maan. Hier vind je meer informatie over een volle maan gongbad


Yogathema | Werken met de commandopost


Wij hebben als mens natuurlijk allemaal een mix, toch is onze maatschappij voornamelijk gericht op de linker brein. Zo noemen wij een mens die analytisch, accuraat en praktisch is vaak slim en een mens die zijn vrijheid najaagt, met passie werkt, creatief is vaak een vlinder of een dromer. Daar is op zich niets negatiefs aan, maar deze laatste wordt onder gewaardeerd, scoort lagere cijfers, want school is gericht op onthouden en navertellen, een eigen visie wordt niet gewaardeerd. Hier vind je meer informatie over het nieuwe yoga thema.


Gongheling


Ons menselijke energiesysteem is zeer vatbaar voor beïnvloeding en verandering. Alhoewel niet alle mensen de behoefte aan genezing en koestering begrijpen om in balans en in vrede te blijven, beheren we toch allemaal elke dag onze energie. Op dezelfde manier waarop we in de eerste plaats kwetsbaar waren om gewond te raken, zijn we volledig in staat om onze wonden te genezen. Maar er is bewust werk nodig om al jouw systemen op elkaar af te stemmen en samen te laten werken. Klik hier voor meer informatie over Gong Heling.


Fijne feestdagen


Zo lieve vrienden en vriendinnen,

In 2023 draaide het allemaal om liefde, kracht, naar binnen gaan, onszelf her-inneren en zo (innerlijke) rust en vrede vinden. Wij zijn dankbaar dat wij getuigen mogen zijn van jullie transformaties. 

Wij zijn in de kerstvakantie gesloten.

De eerste yogalessen starten 8 januari 2024.

Wij wensen jullie warme, liefdevolle, mooie, blije en ontspannen dagen toe.

Moge de eeuwenoude zon te allen tijde op je schijnen, alle liefde je omringen en het pure licht in jou je de weg wijzen..

 

Liefs Sione & Joe!