Gong Heling

Hoe we genezen

Ons menselijke energiesysteem is zeer vatbaar voor beïnvloeding en verandering. Alhoewel niet alle mensen de behoefte aan genezing en koestering begrijpen om in balans en in vrede te blijven, beheren we toch allemaal elke dag onze energie. Op dezelfde manier waarop we in de eerste plaats kwetsbaar waren om gewond te raken, zijn we volledig in staat om onze wonden te genezen. Maar er is bewust werk nodig om al jouw systemen op elkaar af te stemmen en samen te laten werken.

De gong heeft twee belangrijke eigenschappen

  1. Het veroorzaakt een meditatieve staat - dit betekent dat de geluidsgolven de hersengolf frequenties vertragen tot in het meditatieve frequentiebereik. Door een meditatieve staat binnen te gaan, openen lichaam en geest zich in een ideale toestand voor genezing. Dan zijn er alle voordelen voor persoonlijke groei, meer opmerkzaamheid, verbeterde focus, groter zelfbewustzijn en betere keuzes, en natuurlijk de spirituele voordelen. De toegevoegde bonus van een gong is dat het deze toestand helemaal alleen opwekt. Veel mensen beginnen met mediteren omdat ze weten dat het goed is om te doen, maar geven het uiteindelijk op voordat ze leren hoe ze het moeten doen, omdat er focus en oefening voor nodig is.
  2. De gong-geluidsgolven komen het lichaam binnen en herschikken letterlijk de moleculen en breken energieblokkades op. Dit is opmerkelijk, aangezien de gong niet-invasief en zacht voor het lichaam is. De fysieke geluidsgolven verplaatsen de energie eenvoudigweg, waar deze ook wordt geblokkeerd, en schakelen het natuurlijke genezende vermogen van het lichaam in. Omdat hij gemakkelijk te gebruiken is, opent de gong een enorm potentieel voor positieve verandering en welzijn voor een groot aantal mensen.

Wat het ook is, Gongheling kan je helpen

Of je nu schaduwwerk wil doen, op zoek bent naar emotioneel evenwicht of fysiek weer in balans wil komen, of bijvoorbeeld je hart wil openen en de groene prachtige uitgestrektheid van Anahatha wil beleven, de gong kan jou helpen. Door de ontspanning, de meditatieve staat waarin je komt en het daadwerkelijk veranderen van jouw fysiologie is de gong jouw vriend. En wij helpen je graag.


Pijn verlichting en fysieke heling

De gong werkt op alle niveaus om te genezen en te transformeren. Van puur fysiek tot emotioneel en spiritueel, het geluid van de gong kan een positieve verandering bij de luisteraar bevorderen.

Lees meer »

Schaduwwerk

Onze kernwonden ontwikkelen zich in de kindertijd wanneer we weinig grip en controle hebben over onze omstandigheden. Als er chaos is in de leefomgeving van een kind is er voor hem of haar niet veel nodig om zich angstig en vervreemd te voelen. Elke vorm van uitdagend conflict binnen het ouderlijk huis tijdens de kindertijd vormt onze ontwikkeling en keuzes. 

Lees meer »

Emotioneel evenwicht

Je emotionele toestanden hebben een enorm effect op hoe je je voelt en wat je perspectief op een bepaald moment is. Als je je niet goed voelt, worden je zelfvertrouwen en zelfrespect aangetast, en ook je geloof in jezelf. Breng elke emotionele storing zo snel mogelijk naar de gong, terwijl de emotie aanwezig is in jouw ervaring. Als je tot het einde van de dag of de volgende dag moet wachten op gong, ga dan terug naar het moeilijke probleem dat je triggerde.

Lees meer »

Gong Reiki

Het is het ideale koppel; Reiki en de gong. Gongbaden en gongbadtherapie zijn geen nieuwe alternatieve geneeswijzen. Integendeel, de gong wordt al langer gebruikt dan enig ander instrument voor holistische klankgenezing. De gong zuivert en balanceert de energetische meridianen, laat spanning en blokkades los, brengt de geest tot rust en brengt het lichaam in een staat van diepe genezing. De trilling van de gong wordt niet alleen door de oren gehoord, maar ook door ons lichaam gevoeld, en beïnvloedt ons op de diepste cellulaire niveaus.

Lees meer »