Gongheling

Gepubliceerd op 18 mei 2024 om 10:18

Ons menselijke energiesysteem is zeer vatbaar voor beïnvloeding en verandering. Alhoewel niet alle mensen de behoefte aan genezing en koestering begrijpen om in balans en in vrede te blijven, beheren we toch allemaal elke dag onze energie. Op dezelfde manier waarop we in de eerste plaats kwetsbaar waren om gewond te raken, zijn we volledig in staat om onze wonden te genezen. Maar er is bewust werk nodig om al jouw systemen op elkaar af te stemmen en samen te laten werken.

De gong heeft twee belangrijke eigenschappen

  1. Het veroorzaakt een meditatieve staat - dit betekent dat de geluidsgolven de hersengolf frequenties vertragen tot in het meditatieve frequentiebereik. Door een meditatieve staat binnen te gaan, openen lichaam en geest zich in een ideale toestand voor genezing. Dan zijn er alle voordelen voor persoonlijke groei, meer opmerkzaamheid, verbeterde focus, groter zelfbewustzijn en betere keuzes, en natuurlijk de spirituele voordelen. De toegevoegde bonus van een gong is dat het deze toestand helemaal alleen opwekt. Veel mensen beginnen met mediteren omdat ze weten dat het goed is om te doen, maar geven het uiteindelijk op voordat ze leren hoe ze het moeten doen, omdat er focus en oefening voor nodig is.
  2. De gong-geluidsgolven komen het lichaam binnen en herschikken letterlijk de moleculen en breken energieblokkades op. Dit is opmerkelijk, aangezien de gong niet-invasief en zacht voor het lichaam is. De fysieke geluidsgolven verplaatsen de energie eenvoudigweg, waar deze ook wordt geblokkeerd, en schakelen het natuurlijke genezende vermogen van het lichaam in. Omdat hij gemakkelijk te gebruiken is, opent de gong een enorm potentieel voor positieve verandering en welzijn voor een groot aantal mensen.

Wat het ook is, Gongheling kan je helpen

Of je nu schaduwwerk wil doen, op zoek bent naar emotioneel evenwicht of fysiek weer in balans wil komen, of bijvoorbeeld je hart wil openen en de groene prachtige uitgestrektheid van Anahatha wil beleven, de gong kan jou helpen. Door de ontspanning, de meditatieve staat waarin je komt en het daadwerkelijk veranderen van jouw fysiologie is de gong jouw vriend. En wij helpen je graag.