Maart 2024

Gepubliceerd op 10 februari 2024 om 19:23

Gong Yoga Thema | Liefde, Waarheid & Wijsheid

De zeven chakra’s zijn de belangrijkste energiepunten in ons lichaam. In een ideale wereld zouden deze chakra's open zijn, waardoor positieve energie in ons kan stromen en ons van negativiteit worden verlost. Vaak kunnen deze chakra’s in ons leven geblokkeerd raken, hetzij door trauma, stress, ziekte of uitputting. Elk chakra reageert anders op blokkades, maar het resultaat kan verdere ziekte, slapeloosheid, angst en meer zijn. Deze kriya werkt specifiek met de vierde, vijfde en zesde chakra. Het vierde chakra komt overeen met het hart, liefde en mededogen. De vijfde is ons keelchakra, waardoor we de waarheid kunnen spreken en openlijk kunnen communiceren. En het zesde is ons derde oog, dat zich leent voor wijsheid, intuïtie en verbeeldingskracht. Lees hier meer over het nieuwe thema.


Donderdag 7 Maart 2024 | Aarde Gongbad

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid. Denkend in termen van geest, vertegenwoordigt de aarde het lichaam, het vat voor de ziel. Het draagt ​​iemand door een leven. Het lichaam is, net als de aarde, een geschenk dat aan de ziel wordt gegeven, waardoor het een bewust, lineair leven kan leiden. Het biedt de mogelijkheid van ervaring. Luister naar de diepe trillingen van de aarde en reflecteer op je lichaam. Scan je lichaam op sensaties. Waar voel je je goed? Waar voel je pijn, stress, spanning, druk? Aard de geest naar het lichaam en het lichaam naar de aarde, en laat zijn trillingen door je heen gaan, waardoor je spanning los komt. Lees hier meer over het Aarde Gongbad.


Donderdag 21 Maart 2024 | Regulier Gongbad

Heb jij behoefte aan diepe ontspanning en innerlijke heling? De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde, haar resonantie werkt op celniveau en tot diep in jouw essentie. De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen in beweging te brengen, emotionele banden los te maken, hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Ze opent de deur naar jouw eigen ‘innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Lees hier  meer over het Reguliere Gongbad.