April 2024

Gepubliceerd op 22 maart 2024 om 11:28

Vrijdag 5 april | Atlantis Gongbad

In een Atlantis Gongbad nemen de dolfijnen je mee, over de regenboog, terug naar Atlantis. Hier krijg je alle rust en ruimte, om je weer te verbinden met die fantastische energie. In de Atlantische genezingstempel gaan wij werken aan de genezing van het trauma die het leven in Atlantis, of een herinnering aan Atlantis kan bevatten. Ontvang onvoorwaardelijke liefde en een opening van het hartchakra van de dolfijnen. Verkrijg jouw waarheid, wijsheid, rust en harmonie. Vind jouw kracht. Ontdek de krachten die paranormale vermogens en telepathie verfijnen. Wees omringd door een oase van kalme, rustgevende, helende energie die de oude kristallijne frequenties van vandaag perfect aard, balanceert en ontgrendelt.  Hier vind je meer informatie over het Atlantis Gongbad


Gong Yoga | Weltrusten!

We hebben een heel mooie voedende kriya voor het slapengaan. De komende zes weken gaan we de effecten van de dag loslaten, alle drama's, elke zwaarte. Zodat wij daarna aan die prachtige reis kunnen beginnen en ons kunnen overgeven aan een diepe en voedende slaap.

Deze kriya staat bekend als vier oefeningen om verdriet en schuldgevoelens los te laten en geluk en succes te verwelkomen. Deze kriya is bedoeld om het lichaam te genezen en om de geest te bevrijden van oude emotionele blokkades. Je kunt deze kriya zien als  het schoonvegen van de lei. Weltrusten!

Lees hier meer over de nieuwe kriya.


Donderdag 18 april | Regulier Gongbad

Tijdens een gongbad bij Bewust terug naar Eden lig je tussen de gongs en andere klankhelende instrumenten die door Joe en Sione worden bespeeld. De geluidsgolven die door de gongs en andere instrumenten worden gegenereerd, werken samen met het lichaam, ze brengen fysieke en mentale ontspanning en helpen het evenwicht en de harmonie in geest, lichaam en ziel te herstellen. Studies hebben aangetoond dat de frequenties die door de gong worden geproduceerd de geest kunnen vertragen en in een diepere, langzamere staat van vibratie kunnen brengen. De heerlijke vibraties kunnen helpen stress te verminderen, de slaapkwaliteit te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen. Lees hier meer informatie over het reguliere gongbad.


Nieuw! Engelen Reiki Gongbad

Wij vonden het de hoogste tijd om Gong Reiki beschikbaar te maken voor groepen. En dus is er een nieuw bad bij gekomen. Engelen Reiki. Rustige, melodieuze en zachte klanken, zo klinkt een engelen gongbad. Engel staat betekent in het engels Angel, of als je het omdraait Angle, een Engel is dus een standpunt, letterlijk een hoek. En dat is ook precies wat Engelen doen. Zij helpen jou met jouw standpunt, letterlijk hier jouw missie op aarde, maar vaak helpen ze jou eerst een ander licht schijnen op een bepaald standpunt. Zodat jij.. verder kunt. In een Engelen Gong Reiki bad word je met behulp van een krachtige visualisatie rustig gebaad in de Engelen geluiden van de gongs en andere instrumenten. Tijdens het bad ontvangen alle deelnemers Engelen Reiki. Hier vind je meer informatie over het Engelen Reikibad.

Pasen

Bij voldoende aanmeldingen zijn wij op tweede paasdag 1 april 2024 open en is er Gong Yoga Basis. Laat s.v.p. even weten of je komt?