Mei 2024

Gepubliceerd op 14 april 2024 om 11:10

Engelen Gong Reiki | donderdag 2 mei 2024

Rustige, melodieuze en zachte klanken, zo klinkt een Engelen Reiki gongbad. Engel staat betekent in het engels Angel, of als je het omdraait Angle, een Engel is dus een standpunt, letterlijk een hoek. En dat is ook precies wat Engelen doen. Zij helpen jou met jouw standpunt, letterlijk hier jouw missie op aarde, maar vaak helpen ze jou eerst een ander licht schijnen op een bepaald standpunt. Zodat jij.. verder kunt. In een Engelen Reiki gongbad word je met behulp van een krachtige visualisatie rustig gebaad in de Engelen geluiden van de gongs en andere instrumenten. Tijdens het bad ontvangen alle deelnemers een Engelen Reiki sessie. Alle deelnemers worden gelijktijdig geheeld. Hier vind je meer informatie over het Engelen Reiki gongbad.


Basis Ruggenwervel Series | woensdag 8 mei 2024

Kundalini yogi's zeggen dat de leeftijd van een persoon wordt bepaald door de flexibiliteit van zijn/haar wervelkolom. Het meest fundamentele doel van Kundalini Yoga is het verzorgen van de wervelkolom. Deze les biedt een reeks oefeningen (een kriya) om de wervelkolom te activeren, uit te lijnen en los te maken. Lage rugpijn en stress in de bovenrug zijn enkele van de meest voorkomende gezondheidsklachten bij volwassenen. De beste manier om rugpijn te voorkomen is door dagelijks voor jouw wervelkolom te zorgen. Er bestaan ​​geen snelle oplossingen voor rugpijn, maar deze kriya is een effectief onderhoudsprogramma en daarom een favoriet bij veel Kundalini yogi's. Hier vind je meer informatie over het Kundalini Yoga Thema.


Regulier gongbad | donderdag 16 mei 2024

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren genezing op cellulair niveau. Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede. Hier vind je meer informatie over het regulier gongbad.


Tweede Pinksterdag | maandag 20 Mei 2024

Maandag 20 mei is het tweede pinksterdag. Bij voldoende aanmeldingen gaat de Basis Yogales op maandag door. Meld je s.v.p. actief aan, ook als je normaliter op Maandag komt. Dan kunnen wij zien of er voldoende aanmeldingen zijn. Wij gaan er in principe vanuit dat je op tweede pinksterdag niet komt. Als er voldoende aanmeldingen zijn dan laten we dat weten en dan gaat de les door.


Volle Maan gongbad | donderdag 23 mei 2024

Wij hebben in mei de Bloemmaan.  Deze dankt zijn naam aan het bloeiseizoen met veel bloemen. Verrukt door de schoonheid van de bloeiende natuur, noemden de oorspronkelijke Amerikanen een Volle Maan ernaar. Voor de Chinezen is deze maan een Drakenmaan, de Kelten noemden dit Heldere Maan, de Wicca's Hazemaan, Cherokees Zaaimaan en in het Zuidelijk halfrond wordt deze maan de Bevermaan of Vorstmaan genoemd. De volle maan staat in het teken Boogschutter. Heb jij een gevoel van avontuur en ben je bereid om de grenzen van jouw leven te verleggen om jouw doelen te bereiken? Dan is deze Volle Maan de tijd voor verbinding met jouw potentieel. De periode van volle maan is een tijd van oogst en manifestatie van je intenties uit het verleden. Wat je eerder hebt gezaaid, kun je tijdens deze maanfase oogsten. Zes maanden voor deze maansverschijning was het Boogschutter Nieuwe Maan en jouw intenties, gedachten en handelingen op dat moment zijn verbonden met wat je in deze fase van je leven weerspiegeld zult zien. Hier vind je meer informatie over het Volle Maan Gongbad