Juni 2024

Gepubliceerd op 25 mei 2024 om 18:07

Vrijdag 7 Juni 2024 - Solfeggio Gongbad 

Geluidsfrequenties zijn een belangrijk ingrediënt in de wereld van geluidsheling, ook wel klankheling genoemd. Ze werken volgens het principe dat alles in het universum vibreert, inclusief ons lichaam, en bepaalde frequenties kunnen ons fysieke en emotionele lichaam stimuleren om op één lijn te komen en in harmonie te komen. Geluiden kunnen een diepgaand effect hebben op ons lichaam en onze geest. Verschillende frequenties kunnen verschillende gemoedstoestanden creëren, en sommige kunnen zelfs helpen het lichaam te genezen. Het menselijk oor kan een breed scala aan frequenties horen, van het lage gerommel van de donder tot het hoge gefluit van een zangvogel. Elk geluid produceert een unieke trilling die door de lucht reist en door onze trommelvliezen ontvangen wordt. Onze hersenen decoderen deze trillingen vervolgens in de geluiden die wij herkennen. Specifieke frequenties hebben de reputatie genezing en welzijn te bevorderen. Deze specifieke frequenties worden Solfeggio-frequenties genoemd. Lees hier meer over het Solfeggio Gongbad.


Donderdag 20 juni 2024 - Puur Gongbad

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede. Het Puur gongbad heeft geen geleide meditatie. Het is een 100% klankbad. Vind jij het fijn om door een meditatie begeleid te worden? Kies dan één van de andere thema gongbaden. Lees hier meer over het Puur Gongbad.


Korting

Heb jij een 10-rittenkaart? Dan krijg je korting als jij een introducé meeneemt naar een gongbad. In plaats van 4 ritten betaal je met een introducé in totaal 3 ritten voor een gongbad. Heb je geen rittenkaart, ook dan hebben wij de prijs een beetje aangepast. Lees hier meer over onze aangepaste tarieven.


Klankheling

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau. In een tijd waarin stress en angst maar al te vaak voorkomen, biedt de eenvoudige kracht van geluidstherapie een opmerkelijke kans voor herstel en balans. Een vorm van geluidstherapie die jij wellicht nuttig vindt voor de verbetering van jouw wel-zijn, zijn de Solfeggiofrequenties, een reeks specifieke geluidspatronen met buitengewone eigenschappen die verschillende gezondheidsaspecten bevorderen, afhankelijk van de gebruikte frequentie. Hier vind je meer informatie over klankheling.