Gong Yoga

De kracht van de gong

Wij helpen je graag je weg terug te vinden naar jezelf, jouw kern, jouw godsdeel. Hiervoor gebruiken wij onze liefde voor Kundalini yoga en de gong. Yoga brengt je naar de werkelijkheid, het brengt je in het hier en nu. Naar het punt waar individuele manifestaties van het leven slechts oppervlakkige bellen zijn tijdens het creatieproces. De gong dat net als de mens het instrument van God is, ondersteunt de Kundalini yoga en het meditatieproces en helpt om blokkades los te laten komen.

Stress en negativiteit 

Kundalini yoga onthult met haar mantra’s, krachtige kriya’s en transformerende meditaties hoe wij onbewust reageren op stress en negativiteit. 

Polariteit en chaos

De yoga is ontworpen om ons te versterken en te beschermen. Het gebruikt polariteit en chaos om juist transformatie op gang te brengen. 

Adem

De sleutel tot yoga is ademhaling. Alle oefeningen zijn gericht op ademhaling. Het gaat bij de oefeningen daarom niet zozeer om hoe de oefening gaat, maar hoe jij op dat moment bent met je adem. Je leert als het ware opnieuw bewust ademen. Dit is niet alleen een weldaad voor je lichaam, maar brengt ook je geest tot rust.

Balans

Je legt een fundering van rust, balans en vrede. Naast gezonde beweging voor lichaam en geest en echt leren ademhalen, gaat jouw lichaam wennen aan de nieuwe energie en dat ga je merken. Je zal gezonder gaan leven, meer rust creëren en op zoek gaan naar meer balans.

Jouw tempo

Het maakt niet uit of je eerder yoga hebt gedaan, of je sportief bent, of niet. Jij gaat jouw lichaam volgen. Zo maken wij een  echte yogi van jou.

Rooster

Maandag 19:30-20:30 uur

Woensdag 19:30-20:30 uur.

“The Gong is the sound of Creativity itself. One who plays the gong plays the Universe. The Gong is a beautiful reinforced vibration. …it is the only tool with which you can produce this combination of space vibrations.”

- Yogi Bhajan