Meditatie

Gedachten

Onze gedachten kunnen soms veel van onze aandacht vragen. Ons apenbrein (monkey-mind) ratelt maar door alsof het van levensbelang is. Vooral de ANTS (mieren - Automatic Negative ThoughtS) kunnen ervoor zorgen dat we ons minder prettig voelen dan we soms zouden willen. Door de verstilling op te zoeken en bewust te zijn van wat er in ons brein gebeurt, kunnen we ook in ons hoofd de weg terug naar Eden her-vinden.

Mediteren is werk!

Mediteren is werken. Het is bouwen aan jouw nieuwe zelf. Hiervoor ben je op aarde! Nee, ik heb het niet over business. Het werken in een bedrijf is gecreëerd om je af te leiden. Wij hebben een enorm grote potentie. Wij mensen kunnen zo veel. En ja we doen zo veel. En dat is nu precies het probleem.

Praat met God

Ga eens praten met jouw schepper, weer connectie maken met jouw ziel, jouw hogere zelf.

Bidden? Nee, althans als je bidden ziet als jouw woorden sturen naar God.

Het is eerder luisteren en naar binnen kijken. Het is in stilte zijn.

Ik ben niet mijn gedachten

Ik mediteer om weer connectie te krijgen met mijn ziel, met mijn echte zelf. Ik ben enorm dankbaar voor mijn mind, een prachtig en krachtig apparaat. Maar met meditatie (en tijdens yoga) zet ik het uit. Mijn bio computer werkt namelijk prima, maar ik ben het niet. Er zijn veel mensen die geloven wat het brein hen allemaal verteld. Prima. Maar ik weet dat ik niet op aarde ben gekomen om mijn computer slaafs te volgen.

Kiezen met hart en ziel

En daarom maak ik dagelijks connectie met mijn ziel. Mijn echte zelf. Doordat ik dit doe is mijn intuïtie sterk verbeterd, ben ik weer van mijzelf gaan houden en ben ik sterk verbonden met de natuur. Het heeft ervoor gezorgd dat ik van vlucht en vechtgedrag ben gegroeid naar zijn. Niet alleen heeft het mij uit mijn slachtoffer rol gehaald, het brengt mij dagelijks de rust en ruimte om de keuzes te maken die uit mijn hart en van mijn ziel komen.

Bovendien heeft het ervoor gezorgd dat ik nu kan co-creëren met het universum. En dat zorgt voor een enorm gevoel van liefde, vrede, energie en levensvreugde.

Jij bent uniek

Als je niet bekend bent met mediteren kan het best een uitdaging zijn. Er is enorm veel informatie te vinden op het internet en bekijk die vooral. De reden dat er zoveel over wordt geschreven en dat er zo veel methoden zijn is heel simpel: het is maatwerk.

Jij bent uniek, dus is een meditatie voor jou iets heel anders dan een meditatie voor een ander.

De magie

Als je het mediteren gaat combineren met affirmeren kan dit grote veranderingen in jouw leven aanbrengen. Je gaat jouw eigen tuin van Eden creëren. En zeg nu zelf - wie wil dit nu niet? Wil je meer weten over affirmaties? Klik dan hier.