Meditatie

Gedachten

Onze gedachten kunnen soms veel van onze aandacht vragen. Ons apenbrein (monkey-mind) ratelt maar door alsof het van levensbelang is. Vooral de ANTS (mieren - Automatic Negative ThoughtS) kunnen ervoor zorgen dat we ons minder prettig voelen dan we soms zouden willen. Door de verstilling op te zoeken en bewust te zijn van wat er in ons brein gebeurt, kunnen we ook in ons hoofd de weg terug naar Eden her-vinden.

Mediteren is werk!

Mediteren is werken. Het is bouwen aan jouw nieuwe zelf. Hiervoor ben je op aarde! Nee, ik heb het niet over business. Het werken in een bedrijf is gecreëerd om je af te leiden. Wij hebben een enorm grote potentie. Wij mensen kunnen zo veel. En ja we doen zo veel. En dat is nu precies het probleem.

Jij bent uniek

Als je niet bekend bent met mediteren kan het best een uitdaging zijn. Er is enorm veel informatie te vinden op het internet en bekijk die vooral. De reden dat er zoveel over wordt geschreven en dat er zo veel methoden zijn is heel simpel: het is maatwerk.

Jij bent uniek, dus is een meditatie voor jou iets heel anders dan een meditatie voor een ander.

De magie

Als je het mediteren gaat combineren met affirmeren kan dit grote veranderingen in jouw leven aanbrengen. Je gaat jouw eigen tuin van Eden creëren. En zeg nu zelf - wie wil dit nu niet? Wil je meer weten over affirmaties? Klik dan hier.

Ons aanbod

Groepsmeditatie

Voel je van 💚e welkom voor een groepsmeditatie bij Bewust terug naar Eden. Wij combineren in onze groepsmeditatie een dynamische Kundalini Meditatie met een geleide of een geluidsmeditatie. Klik hier voor meer informatie.

Introductie mediteren

Wij hebben jarenlange ervaring met meditatie. Wij kunnen je helpen met het maken van jouw eigen meditatiegewoonte. Wij brengen jou in contact met verschillende technieken. We laten je verschillende houdingen voelen en wij laten zien hoe je meditatie eenvoudiger maakt door het te combineren met andere technieken. Voor je het weet heb jij jouw eigen meditatiegewoonte en doe je niet(s) anders meer.

Reserveren

Aan de rechterkant van deze pagina vind je een formulier waarmee je een plekje kan reserveren voor een groepsmeditatie. Je ziet, als het formulier succesvol is ingevuld, een bedankje op het scherm. Wij sturen vervolgens altijd een bevestiging per mail. Hierna ontvang je een reservering per mail.

"Remember, now, be here now
As it's not like it was before
The past, was, be here now
As it's not what it was before - it was

Why try to live a life
That isn't real
No how
A mind, that wants to wander
'Round a corner
Is an unwise mind

Now, is, be here now
And it's not what it was before
Remember, now, be here now
As it's not like it was before - it was

Be here now" -

George Harrison