Groepsmeditatie

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 15:22

Groepsmeditatie

Elke zes weken ben je van harte welkom voor een groepsmeditatie bij Bewust terug naar Eden. Wij combineren in onze groepsmeditatie een dynamische Kundalini Meditatie met een geleide of een geluidsmeditatie.

Voeding voor de mind

Mediteren in een groep is een leuke en gezonde manier om samen te komen en een nieuwe vaardigheid te leren die goed is voor je lichaam, geest en ziel. Het mediteren in de groep kan een lonende ervaring zijn voor de deelnemers en kan geestelijke voeding geven die essentieel is voor de ontwikkeling. 

Doorbreek negatieve gewoonten

Waarom 1x in de zes weken? Dat heeft alles te maken met onze 40 dagen meditatie: Oefen elke dag gedurende 40 dagen achter elkaar. Dit zal alle negatieve gewoonten doorbreken die je blokkeren voor de expansie. Wil je meer weten over het doorbreken van negatieve gewoonten? Klik hier.

Uitdaging

Wij dagen jou uit om 40 dagen aan de slag te gaan met mediteren. Naast de kunst van het mediteren,  word je door middel van de Kundalini meditatie direct ondersteund in het doorbreken van blokkerende gewoonten. Ga jij de uitdaging met ons aan?