Emotioneel evenwicht

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 12:11

Emotionele genezing

Je emotionele toestanden hebben een enorm effect op hoe je je voelt en wat je perspectief op een bepaald moment is. Als je je niet goed voelt, worden je zelfvertrouwen en zelfrespect aangetast, en ook je geloof in jezelf. Breng elke emotionele storing zo snel mogelijk naar de gong, terwijl de emotie aanwezig is in jouw ervaring. Als je tot het einde van de dag of de volgende dag moet wachten op gong, ga dan terug naar het moeilijke probleem dat je triggerde.

Laat het onbeperkt stromen

Laat je wegzinken in de gonggeluiden terwijl je ademt en in je lichaam voelt. Als je begint te huilen, laat je gevoelens dan onbeperkt stromen. Duw nooit je gevoelens van je af als je begint te huilen, omdat je de verschuiving hierdoor tegenwerkt. Door gevoelens in te ademen, kunnen ze naar boven komen. 

Acceptatie, mededogen en vergeving

Als je voelt dat je een hoogtepunt bereikt hebt met de intensiteit en misschien een paar tranen hebt gelaten, is dit het juiste moment om het proces van zelfvergeving te beginnen. De energie van acceptatie, mededogen en vergeving zijn allemaal attributen van het Authentieke Zelf en zijn de frequenties die lagere trillingstoestanden verschuiven. Met oefening kun je leren om naar believen te resoneren met deze zachtere energieën, en zacht voor jezelf te zijn.

Hoe dan?

We beginnen met een korte intake / voortgangsgesprek. Hierin bespreken wij de momenten waarop jij je niet in balans voelde. Je gaat lekker op het behandelbed tussen de gongs liggen. Vervolgens brengt Sione jou met een korte visualisatie terug naar dat moment en wordt je door eenvoudig meditatief gongwerk ondersteund bij het loslaten van die puzzelstukken die niet langer bij je passen.