Coaching

Van donker naar licht

Zo veel negatief nieuws. Het brengt je naar beneden. Het doet iets met je, natuurlijk. De waarheid is soms moeilijk te slikken. En we zijn er met zijn allen te lang voor weg gelopen. Met als resultaat dat we opgesloten lijken te zitten in een donker woud.

Laat het licht weer schijnen

We zaten daar al lang, heel lang, maar we zagen het niet; we zagen door de duisternis niet meer waar we midden in zaten.

En nu kan er licht schijnen. Fijn, want nu kunnen we iets zien. Maar wat we zien is verschrikkelijk.

De aarde verandert en zo ook wij

De aarde verandert om ons heen. Alhoewel de energie op aarde in rap tempo omhoog gaat, worden we ondertussen geconfronteerd met de donkere zaken die hierdoor naar boven komen. En deze materie is niet mis.

Het weerspiegelt ons innerlijk

Wat wij zien om ons heen is niets anders dan een weerkaatsing van ons eigen innerlijk.

Wij hebben zelf veel meegemaakt. We hebben veel toegelaten. En vaak genoeg zijn we met veel zaken geboren die niet van ons zijn, maar die wel een donker aspect van ons weerspiegelen.

Het kan anders

Heb je het gevoel dat je het anders wil doen? Dat je vastgelopen bent in je oude patronen? Bieden de reguliere paden jou geen soelaas? Of weet je inmiddels dat therapie, medicatie en andere vormen van zorg slechts tijdelijk een fix bieden?

Ik help je graag

En daar wil ik je bij helpen. Ik wil je graag laten ontdekken waar jouw kracht zit. Ik wil je bewapenen met je eigen power. Zodat jij jouw goddelijke stukje gewoon weer in je ziet zitten en gaat besturen.

We gaan kijken naar jouw donkere aspecten. We beschijnen het met licht, zodat jij jouw eigen donkere spelonken kan zien, kan accepteren en om kan zetten. Zo zet je de duisternis om, naar licht.