Februari 2023

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 17:59

Donderdag 16 Februari 2023 | Regulier Gongbad

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gong geluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede. Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen. Je geeft je over aan de vibratie en kracht van de gongs, die stilletjes een zacht tapijt van geluid beginnen te weven dat diep loslaten ondersteunt en een ruimte opent die diep herstel mogelijk maakt, zelfs op cellulair niveau. De sferische trillingen kunnen in klank toenemen, zijn duidelijk voelbaar en bevrijden je na een zachte terugkeer naar helderheid en vitaliteit.

Donderdag 2 maart 2023 | Aarde Gongbad

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid. Laat de aarde je angst, stress en pijn ontvangen. Stel je deze gevoelens, gedachten en sensaties voor, merk deze dingen passief op, zonder oordeel. Deze dingen duwen ons uit ons lichaam en verwerpen de geschenken van de aarde.

Stel je voor dat deze dingen moeiteloos naar beneden bewegen door een onzichtbare goot in je lichaam, naar beneden door je eerste chakra, naar beneden in de vloer, recht in de grond en diep in de aarde, ver in de gesmolten kern waar ze worden gesmolten tot basiselementen en gerecycled.

Groetjes, Sione & Joe.