April 2023

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 18:08

Gong Yoga | Thema

Wat doe je als je het gevoel hebt dat je vastzit? We willen wel vooruit, maar het voelt alsof er iets is dat in de weg zit.. we zitten vast in onze routine, onze gewoonten. Een van de beste manieren om in beweging te komen, is door onze energie weer te laten stromen. Simpelweg onszelf een duwtje in de rug te geven, datgeen wat het ook is dat ons tegenhoudt te doorbreken. En dat is nu precies waar wij de komende zes weken op gaan focussen, met een kriya voor fysieke en mentale vitaliteit. We gaan aan het werk! We gaan onze motivatie en wilskracht vergroten. Dit gaan we doen door dynamische energie te laten stromen. En dat helpt ons vooruit bewegen in het leven.

Vooruitgang, wilskracht zit in de Zonnevlecht. Dit chakra, dat in het Sanskriet Manipura wordt genoemd. Het centrum van vuur en transformatie. Wij gaan met ademhaling en een kriya energie omhoog helpen, blokkades losmaken. 

Donderdag 20 april 2023 | Regulier Gongbad

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gong geluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Tweede Paasdag | 10 april 2023

Bij genoeg aanmeldingen wordt er maandag 10 april gewoon les gegeven. Geef s.v.p. aan of je wel of niet komt? Bedankt!

In Mei hebben twee baden.

Vrijdag 5 Mei | Volle Maan en Donderdag 18 Mei | regulier gongbad.

Sat Nam, Sione & Joe.