Juni 2023

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 18:27

Dinsdag 30 mei 2023 | Groepsmeditatie | De basis

Elke zes weken ben je bij ons van harte welkom voor een groepsmeditatie. Wij combineren een dynamische Kundalini Meditatie met een geleide of een geluidsmeditatie. Wij gaan eerst naar de basis. Wij starten met Kirtan Kriya, dit is is een intensief vocaal gebed dat diepe, holistische genezing teweegbrengt. Daarna gaan we verder met een meditatie die speciaal is ontwikkeld voor mensen die niet weten hoe te mediteren. Deze meditatie is tevens zeer geschikt voor alle mensen die hun meditatievermogen willen ontwikkelen. Het is concentratie in actie. De meditatie zorgt ervoor dat jij meer in controle kan zijn in allerhande situaties. Meer info..

Gong Yoga | 6 weeks thema: het tweede chakra

In de onderrug tussen de navel en de geslachtsorganen ligt het energiecentrum van het heiligbeenchakra. Het heiligbeenchakra wordt vaak de “zetel van het leven” genoemd. Het is het knooppunt van verandering, emotionele verbinding, plezier en balans. Het chakra daagt je uit om echte verbinding in relaties na te streven, jezelf toe te staan open te zijn en de diepere aspecten van je wezen te delen. Tevens vraagt dit chakra om vertrouwen en acceptatie te ontwikkelen en de schoonheid en het heilige in je intieme relaties te eren.

Donderdag 1 juni 2023 | Aarde Gongbad

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid. Denkend in termen van geest, vertegenwoordigt de aarde het lichaam, het vat voor de ziel. Het draagt ‚Äč‚Äčiemand door een leven. Het lichaam is, net als de aarde, een geschenk dat aan de ziel wordt gegeven, waardoor het een bewust, lineair leven kan leiden. Het biedt de mogelijkheid van ervaring. Laat de aarde jouw angst, stress en pijn ontvangen. Meer info..

Donderdag 15 juni 2023 | Regulier Gongbad

Wat tips:

  • In het ideale geval is het verstandig niet te eten voor een gong sessie, omdat na een maaltijd zoveel van de beschikbare energie van het lichaam wordt gebruikt voor het spijsverteringsproces in plaats van voor genezing. 
  • Op een juiste manier ademen kan de reis van je Gong-sessie aanzienlijk verbeteren, en het algemene gevoel van welzijn vrijwel onmiddellijk verbeteren. Mensen houden spanning en angst in hun lichaam vast. Dit kan leiden tot een onjuiste ademhaling. Adem in je buik (niet je borst) alsof je een ballon vult. Dit zorgt voor een maximale instroom van zuurstof in het bloed.

Meer info..

Sat Nam, Sione & Joe