Vlees

Dood voedsel

Glucose is dé brandstof voor ons lichaam. Voor al onze functies. Vlees biedt ons niets anders dan de dood en vernietiging van onze cellen. De dood consumeren is sterven.

Omzetting in ons lichaam

Als we een stapje terug doen en zien dat we het vlees / spierweefsel consumeren… waarvoor? Een secundaire bron van aminozuren, en die moet het lichaam omzetten en opnieuw coderen naar een beschikbare brandstof die extreem zuurvormend is.

De glucose raakt op ... Kun je zien hoe moeilijk het zou zijn om dit om te zetten en te fermenteren?

De dieren eten het graan, gras, zaden, fruit, krijgen steroïden, groeihormonen, antibiotica en dit zit allemaal in het vlees dat de dat de consument eet. En het vlees bevat alleen sporenelementen van de voedingsstof. Dat niet alleen, de arme voelende dieren leven meestal in slechte omstandigheden en met stress.

Invloed van slachten op ons lichaam

Terwijl ze worden vermoord, geven ze hormonen vrij zoals cortisol, adrenaline en angstgevoelens. Dit moet allemaal worden afgebroken door jouw systeem, dat het uiteindelijk opbouwt en vervolgens wordt het onderdeel van jouw psychische en fysieke gesteldheid. 

Heb je je ooit afgevraagd waarom je boos en gestrest bent en er geen vinger op kunt leggen? De gevoelens van de dieren worden door ze te eten onderdeel van ons eigen systeem.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.