Je tanden en je mond

Mondhygiëne

Je mond is de poort naar wat er in je zit: daarom zijn de dingen die je erin stopt en hoe je ervoor zorgt, essentieel als je gezond en sterk wilt blijven. Tandartsen zijn absoluut niet nodig, aangezien vrijwel alles wat ze doen een reactie is op precies de verkeerde dingen die wij doen voor onze tanden en mond. Dus door onze praktijken te veranderen, elimineren we de noodzaak van tandheelkunde.

 

Natriumfluoride

Natriumfluoride is een toxine voor ons. Calciumfluoride is als "zout van de aarde", het is zo goed voor ons en vooral voor onze tanden. Het is het calciumfluoride dat nieuwe verkalking en glazuur voor je tanden zal stimuleren om ze weer "nieuw" te maken, terwijl het het natriumbicarbonaat en organisch zout een algehele alkalische toestand in je mond zal creëren, waardoor je tanden, tandvlees, tong en gehemelte allemaal kunnen genezen en verjongen.

 

Gebruik daarom het recept voor Tandpasta op deze site.

Tanden poetsen

Het is ook belangrijk om er een gewoonte van te maken om dit proces van tandenpoetsen te voltooien door je hele mond te reinigen. Dus vergeet niet om je tong te poetsen, aangezien er veel bacteriën op blijven zitten en zich dan verspreiden. Wanneer klaar bent met poetsen, gorgel dan met waterstofperoxide. Dit kun je bij zowel gezondheidswinkels als apotheken in drie soorten HP kopen. Wij gebruiken de sterkste concentratie (3% concentratie in de bruine flessen) aangezien de medium- en lichte mengsels alleen met water worden verdund, maar de keuze is aan jou. Een natuurlijk gevolg van gorgelen met HP is het bleken en versterken van je tanden. Spuug het na het spoelen uit!

Oil-pulling

Oil-pulling helpt om echt alle gifstoffen uit je mond te verwijderen. Gebruik bijvoorbeeld een theelepel biologische, koudgeperste kokosolie samen met 3 tot 4 druppels etherische kruidnagelolie. Slik, zoals bij waterstofperoxide, het mengsels niet door, liever spoelen en dan uitspugen. Doe de Oil pulling minimaal TIEN minuten voordat je het mengsel helemaal uitspuugt. (en doe dit in het toilet, want anders blijft de kokosolie in je afvoer hangen) Dit alles voor bijna NOP, en toch geeft het jou een lang leven en gezondheid!

Flossen

Gebruik nooit floss in je mond, behalve voor het in noodgevallen verwijderen van voedsel dat tussen je tanden zit. nooit meer dan dit, want als je constant je tandvlees met flosdraad "schoonmaakt", schreeuw je tegen je tandvlees om terug te trekken, waardoor delen van je tanden bloot komen te liggen die nooit bedoeld waren om te worden blootgesteld. Bovendien veroorzaak je, wanneer je regelmatig je tandvlees laat bloeden, snijwonden in je tandvlees waar zure bacteriën van het voedsel dat je eet, naar binnen kunnen dringen en grote infecties kunnen veroorzaken die zich door het hele lichaam kunnen gaan verspreiden. Absoluut geen goede zaak dus.

Tandartsbezoek

Tenslotte, ga niet naar een tandarts, het zijn slagers en verkrachters van je mond, en dus je hele lichaam en geest, want alle 12 hoofdmeridianen die over de volledige lengte van je lichaam lopen, gaan allemaal door je mond. Zo staat bijvoorbeeld een voortand in verbinding met de nieren en blaas. De hoektand met de galblaas en de lever. Heb je je ooit afgevraagd waarom de tandarts uitgerekend in jouw kiezen altijd de groefjes of "gaatjes" vindt? En dan gaan boren om ze uiteindelijk te vernietigen met kronen? Omdat dit hen is geleerd en verteld om dit te doen. Wanneer ze dat doen, verstoren ze, vaak ernstig, deze 12 meridianen die een gemakkelijke stroming van levensenergie in het lichaam aanmoedigen en toelaten. Dit leidt tot een gebrek aan circulatie en uiteindelijk een gebrek aan beweeglijkheid, maar ook een gebrek aan kennis en wijsheid, aangezien codering en decodering binnen onze genen (en sequencing) wordt gestimuleerd en overgedragen via deze belangrijke levensenergie-banen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.