Melatonine en Serotonine

All-K-in-line

K is het elfde letter van het alfabet. De staande lijn, wat de vader representeert, die perfect wordt doorkruist door de zoon (Jezus) en de moeder.

Perfect in balans

Zo vormt de letter K de perfecte balans. Alkaline betekent dus perfect gebalanceerd. Een levensstijl waarin je voeding perfect gebalanceerd is, brengt een evenwichtig leven.

Alkalisch

Mensen zijn van oorsprong frugivores (fruit-/vruchteters) en dat is werkelijk alles wat we nodig hebben: rauw fruit. Niets anders. Natuurlijk, je kan ook rauwe groenten, wat zaden en noten eten, maar ze zullen je in je energie naar beneden trekken. Niet dat ze slecht zijn.

 

Ali Chemicali

Ze vertragen wel het proces van het claustrum, noem hem Ali Chemicali of de kerstman die het hormonale stelsel bijvult.

Afgesloten plaats

Santa Claus, het heilig claustrum betekent in Latijn letterlijk “een afgesloten plaats". Het is een dunne laag grijze stof die in het midden van de grote hersenen ligt.

De kerstman

De kerstman, je weet wel die man met die gezellige rode kleren en de prachtige baard is in werkelijkheid een referentie naar het claustrum. En wij hebben de kerstman dus in onze hersenen zitten. Zie je: op het moment dat Santa werkelijk zijn werk kan doen, dan brengt deze overvloed. Aan alles!

Gods land

Klieren worden in het Engels Glands genoemd. Als je het woord verder bekijkt dan zie je G-Land, met andere woorden het land van God. Het endocrien syteem is dus het land van God.

 

Regeneratie

De pijnappelklier maakt melatonine aan, een conserveermiddel. Melis / melita, is honing, zoete honing; uit het Sanskriet vertaald naar elke taal: melis. Melatonine wordt al jarenlang in verband gebracht met eeuwig leven, en het regenereren van de huid. Collageen komt in grote hoeveelheden voor als de melatonine vrij gaat stromen.

Pillen werken niet

Trouwens de synthetische melatonine-pillen werken niet, ze maken je gewoon geconstipeerd, dus gebruik ze niet. Het gaat je systeem niet helpen. Ze gaan je niet het eeuwige leven in een pil of fles geven.

Het is gratis

Je moet het zelf aanmaken, en het is gratis wanneer je het doet. Hoe maak je melatonine aan? Het is eigenlijk vrij simpel: door het juiste voedsel te eten, correcte ademhaling, meditatie, en vooral blootstelling aan zonlicht.

Rust

Geen stress, door gewoon te zijn (bewust-zijn). In deze rustige, alkalische toestand van kalmte van het lichaam; de stilte van het lichaam en van de geest. Dat is hoe je het produceert. Want Ali Chemicali, die de kerstman is, is jouw privé-apotheek. Dit heilige klooster, kan dan doen wat het moet doen, en dat is jou een overvloedige hoeveelheid aan heilige afscheidingen schenken. Melatonine is een conserveermiddel dat je leven in stand houdt.

De ‘afscheiding van geluk’

Serotonine, de afscheiding van de hypofyse, is het gelukshormoon. De circadiaanse (natuurlijke) ritmes zijn ontworpen om je in evenwicht / balans te houden. Geluk is vreugde, gemoedsrust. Wat geluk is, dat is hoe je geluk krijgt. Wanneer je vrede voelt en balans dan ontstaat het evenwicht door deze twee werelden te verenigen.

De vreugde van het kind

Dan is daar geluk, dat is de vreugde van het kind Itzac (Isaäk), van Abraham en Sarah. Deze geluksafscheiding komt hier vandaan, en het is serotonine wat je in overvloedige hoeveelheden nodig hebt. Het komt in grote hoeveelheden op dezelfde manier als melatonine. Wordt alkalisch en doe ‘het werk’ dat nodig is om gelukkig te zijn.

Rechtvaardig

Werken is: mediteren, in de zon zijn, goed eten en slapen. Wil je slapen als een baby? Wordt rechtvaardig. Je slaapt dan zo lekker doordat er dan geen schuld meer in je zit, want dat is zwaar voor je. Er is dan geen twijfel meer, er is weten / kalmte, waardoor je ontspant en in een diepe slaap valt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.