Bouwstenen: voeding

Het lichamelijke en bovennatuurlijke rijk

Voeding en ademhaling zijn de componenten van het  fysieke en metafysisch rijk.

Eet geen andere wezens

Wanneer je deelneemt aan de consumptie van dode, rottende dieren, die daarvoor gekweekt en gemarteld zijn, dan vergiftig je je lichaam met secundaire, zuurvormende stoffen, die jouw lichaam dan moet omzetten in glucose.

Koken

Kook je daarnaast ook nog eens alle voedingsstoffen uit de rest van je producten, dan belemmert dat je weg in het opstijgen naar de hemel.

Het inzicht komt wel

Of je het nu leuk vindt of niet, of je het er nu mee eens bent of niet, of wellicht frustreert het je, maar op een dag kom je op een punt van een net iets hoger inzicht en je zult het zien, je zal het volkomen begrijpen dat je niet kan leven en gedijen met marteling en dood.

Het is niet logisch

Laten we eerlijk zijn; het slaat helemaal nergens op. Neem nou de koeien die hier grazen aan de voorkant van het huis: Ik liep op een dag naar buiten en keek een koe echt diep in de ogen, en ik zag een enorm bewust-zijn.

Leven!

Ze liet me zien dat zij LEVEN ! Zo realiseerde ik mij dat koeien mij ver voor zijn als het gaat om verlichting. Nu maak ik elke dag contact met ze, praat met ze, en heb ze namen gegeven. Ik blijf mij verbazen over hun intelligentie en hun liefde! Ze lopen werkelijk over van liefde. Ze zijn onze vriendinnen. Nee, wij vermoorden ze niet. Wij laten ze bij ons vrij lopen. We laten ze vrij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.