Sapvasten

Herstellen

De belangrijkste reden waarom we vasten, is om het spijsverteringssysteem te laten rusten, maar tegelijkertijd het lichaam te vullen met glucose en een overvloed aan aminozuren, vitamines en mineralen. Zo helpen we het lichaam te genezen, we herstellen wat er verloren is gegaan door slechte eetgewoonten en we keren we het on-gemak.

Verteren

Veel van onze energie wordt weggenomen doordat het lichaam constant voedsel moet verteren. De bloedstroom en energie die gewoonlijk wordt besteed aan het verteren, zal tijdens een sapvasten aanwezig blijven en kan daarmee het lichaam weer genezen en/of op laden.

Jong

Tijdens het vasten vindt een metamorfose plaats, omdat het lichaam een afbraak en heropbouw van beschadigde materialen ondergaat. Vasten heeft het vermogen om te verjongen en je een grotere verbinding met het goddelijke te geven. Je zult jeugdig worden en je lichaam zal beginnen te herstellen, omdat het zieke cellen op een systematische manier elimineert en alleen het gezonde weefsel achterlaat.

Reiniging

Het resultaat is een reiniging van het plasmamembraan en celstructuren.

Een nieuwe fundering

Er is een herverdeling van voedingsstoffen in het nuchtere lichaam, omdat het mineralen en vitamines vasthoudt, terwijl de oude weefsels, toxines en inferieure materialen in elke cel van je lichaam worden weggespoeld.

 

Minimaal 72 uur

Elk orgaan heeft minstens 72 uur nodig om de verschillende gifstoffen die het beïnvloedt te elimineren. Vasten zonder totale ontgifting kan zelfs schadelijk zijn, omdat je de gifstoffen eenvoudig door het lichaam verplaatst zonder ze te elimineren. We vasten vier keer per jaar minstens 72 uur op zowel de zonnewendes als de equinoxen en in vreugde (in-joy) vasten we de meeste dagen intermitterend. Ontgift je lichaam wanneer moeder natuur van nature van seizoen verandert en de aarde reinigt.

De vruchten van het seizoen

De wisseling van seizoenen is van belang voor het behoud van de gezondheid en we moeten de vruchten van elk seizoen eten, bij voorkeur door onszelf gekweekt, om lichamelijke, geestelijke en spirituele gezondheid te garanderen gedurende de tijd van het jaar die volgt.

Doe het met zorg en liefde

Houd er rekening mee dat elke vastenreis met zorg en voorbereiding moet worden aangevangen. Zorg ervoor dat je echt klaar bent en de juiste voorbereidingsstappen hebt genomen voordat je een vasten begint en stopt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.