Groepen

Unieke ervaring

Een gongbad voor groepen is een geweldige manier om een ​​band met jouw vrienden of collega's te krijgen, een speciale gelegenheid te vieren of gewoon een geluidsbad te ervaren volgens jouw eigen schema.

PUUR Welzijn

Wat kan je verwachten bij onze groepsbaden? Je ligt tussen de gongs en klankschalen. De golvende stroom van geluid, klank en vibraties laat het gevoel van afzondering van anderen en de wereld om je heen in enkele minuten verdwijnen.

Stilte

Stilte verdrijven tijd en ruimte. De mentale, emotionele en fysieke aspecten van je lichaam worden supergeleidend en -regenererend waardoor de gebruikelijke weerstand van het ego oplost en je ontspant in de stilte.

Groepsritueel en / of gongbad op locatie

Heb jij DE unieke locatie en wil jij voor een groep een ritueel of gongbad organiseren? Of geef jij een bijeenkomst, een ritueel of een programma waar jij graag een Gongbad in plaatst? Wauw, dat klinkt als een klusje voor ons. Neem via het contactformulier contact op voor een offerte.

Voor bedrijven

Bewust terug naar Eden biedt ook Gongbaden voor bedrijven. We kunnen een evenement organiseren op onze locatie of we kunnen naar jou toe komen. Tarieven beginnen bij € 100,00 per uur.