Puur

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Lees meer »

Solfeggio

In het Solfeggio Gongbad spelen wij ons Solfeggio klokken. Deze klokken, zijn gestemd in de Solfeggio frequenties. Zij brengen een mooie vibrerende klank die diep helend op lichaam, geest en ziel werkt.

Lees meer »

Zon

De zonnefrequentie van 126,22 Hz staat bekend om zijn krachtige helende eigenschappen en resoneert met de energie van de zon, het hemellichaam dat ons zonnestelsel bestuurt. 

Lees meer »

Engelen Reiki

Rustige, melodieuze en zachte klanken, zo klinkt een engelen gongbad. Engel staat betekent in het engels Angel, of als je het omdraait Angle, een Engel is dus een standpunt, letterlijk een hoek. En dat is ook precies wat Engelen doen. Zij helpen jou met jouw standpunt, letterlijk hier jouw missie op aarde, maar vaak helpen ze jou eerst een ander licht schijnen op een bepaald standpunt. Zodat jij.. verder kunt.

Lees meer »

Atlantis

Voor Joe en mij ligt Atlantis dicht bij het hart. Wij hebben een enorm sterke connectie met Atlantis. Voor mij voelt het als thuis - en voor mij is daar dan de sterke connectie met Dolfijnen, maar in het bijzonder met Walvissen die mij in een paar seconden terug kunnen voeren naar de betoverende tijd van Atlantis. De dolfijnen staan voor spelen, maar ook voor heling en komen regelmatig langs om mij te helpen creëren. Zij geven mij inspiratie, simpelweg door met mij ze zwemmen. En walvissen zijn mijn wijze oude gidsen. Zij nemen mij mee als ik verdrietig ben, of vast zit en laten mij dan het grote geheel zien. Atlantis = liefde voor mij. 

Lees meer »

Nieuwe Maan

Een diepe, ontspannende klankheling bij de nieuwe maan. Breng je wezen in evenwicht in deze tijd van tumultueuze verandering met een helende geluidslandschap om te aarden, verbinden, inspireren, transformeren terwijl je wordt ondergedompeld in de sonische resonantie van planetair gestemde gong en orkest gongs.

Lees meer »

Volle Maan

De volle maan is een krachtige tijd om naar binnen te kijken, om te helen en te verschuiven. Bewust terug naar Eden biedt een geweldige manier om deze sterke punten te kanaliseren met het Volle Maan gongbad, een geleide meditatie van geluid en trillingen die de geest kan kalmeren en het helende en harmoniserende potentieel van deze volle maan kan benutten.

Lees meer »

Chakra

Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent ‘wiel van licht’. Chakra’s worden ook wel energiecentra of psychische centra genoemd. Ze zijn de verbinding tussen ieder van ons, individueel, en alles wat leeft.

Lees meer »

Aarde

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid.

Lees meer »

Venus

Door de kracht van Venus zijn we in staat om onze genoegens, smaken, voorkeuren en alle dingen die ons gelukkig maken te leren en te verkennen. 

Lees meer »