Regulier Gongbad

Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Lees meer »

Nieuwe Maan

Een diepe, ontspannende klankheling bij de nieuwe maan. Breng je wezen in evenwicht in deze tijd van tumultueuze verandering met een helende geluidslandschap om te aarden, verbinden, inspireren, transformeren terwijl je wordt ondergedompeld in de sonische resonantie van planetair gestemde gong en orkest gongs.

Lees meer »

Volle Maan

De volle maan is een krachtige tijd om naar binnen te kijken, om te helen en te verschuiven. Bewust terug naar Eden biedt een geweldige manier om deze sterke punten te kanaliseren met het Volle Maan gongbad, een geleide meditatie van geluid en trillingen die de geest kan kalmeren en het helende en harmoniserende potentieel van deze volle maan kan benutten.

Lees meer »

Chakra

Chakra is een woord uit het Sanskriet en betekent ‘wiel van licht’. Chakra’s worden ook wel energiecentra of psychische centra genoemd. Ze zijn de verbinding tussen ieder van ons, individueel, en alles wat leeft.

Lees meer »

Aarde

De aarde is de broedmachine, de baarmoeder van al het leven zoals we dat nu kennen en begrijpen. Het esoterische element van de aarde staat voor aarding, gevoeligheid en bruikbaarheid.

Lees meer »

Venus

Door de kracht van Venus zijn we in staat om onze genoegens, smaken, voorkeuren en alle dingen die ons gelukkig maken te leren en te verkennen. 

Lees meer »

Alleen voor jou

Dit bad is helemaal op jou afgestemd. Jouw geest kalmeert meteen en raakt in een staat van diepe ontspanning (Theta). Het bad vermindert stress en verlicht tegelijkertijd fysieke en emotionele pijn. Het zuivert de emoties van de bader. Het snijdt door onophoudelijke gedachten en elimineert bestaande onevenwichtigheden, zowel emotioneel als fysiek.

Lees meer »

Groepen

Een gongbad voor groepen is een geweldige manier om een ​​band met jouw vrienden of collega's te krijgen, een speciale gelegenheid te vieren of gewoon een geluidsbad te ervaren volgens jouw eigen schema.

Lees meer »